×

AVION CU RAMPĂ ȘI 4 MAȘINI ÎN CUTIE

Un avion de parcare detașabil cu heliport, rampă și bandă de aterizare care va fascina orice copil și va ocupa un loc special în colecția sa de jucării preferate. Vine complet cu 3 cărucioare atractive cu tragere înapoi , un elicopter mic, mai multe indicatoare și o bază colorată lucioasă care ilustrează un peisaj urban al aeroportului. Și toate acestea, puse împreună, sunt o garanție absolută a distracției 100%!

·       Dimensiuni pachet in cm: 40 x 10 x 18

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
45,48 Lei (incl. TVA)
38,22 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
16176
Add to wishlist
Descriere

Avionul cu rampă cu 4 mașini este jucăria perfectă pentru băieți, care va oferi ore întregi de distracție și aventuri incitante. Acest set de joacă este perfect pentru copiii care iubesc aviația și mașinile și doresc să-și creeze propriile povești și lumi prin joacă.

Avionul de parcare detașabil oferă multe posibilități de joacă. Este format dintr-o heliport, rampă și pista de aterizare care le permit copiilor să creeze diferite scenarii și să finalizeze misiuni interesante. Avionul poate fi dezasamblat și asamblat cu ușurință, permițând copiilor să-și dezvolte abilitățile motorii și gândirea creativă.

Setul include 3 cărucioare atractive cu mecanism de tragere înapoi care poate fi mutat cu ușurință. Acest lucru adaugă un plus de distracție și realism jocului. Micul elicopter este perfect pentru misiunile de salvare și oferă și mai multe opțiuni de joc.

Setul include, de asemenea, câteva indicații pentru a ajuta copiii să creeze scene realiste și să-și dezvolte imaginația. O bază de culoare lucioasă care ilustrează un peisaj urban cu un aeroport adaugă și mai mult realism jocului.

Această parcare pentru avioane cu cărucioare este cadoul perfect pentru orice băiat care iubește aviația și mașinile. Oferă nu numai distracție, ci și o oportunitate de a dezvolta abilitățile motorii, gândirea creativă și imaginația.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16176

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12549
7,62 Lei (Fara TVA)
9,07 Lei (incl. TVA)
O tablă magnetică cu un stilou dedicat filmului și celor mai înfocați fani ai săi. Pe el poți desena orice imagine pe care o creează imaginația ta. Și apoi trebuie doar să glisați radiera și tabla este din nou albă -...
Referinta: 19075
5,07 Lei (Fara TVA)
6,03 Lei (incl. TVA)
Minge usoara pentru copii, potrivita pentru orice jocuri in parc, pe plaja sau in apa. Vine cu un arc de plastic și carabinier pentru agățat, iar culorile neon strălucitoare captează atenția și aduc zâmbete autentice...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 05669
25,47 Lei (Fara TVA)
30,31 Lei (incl. TVA)
Pistoale și avioanele sunt unele dintre cele mai populare jucării pentru băieți. Și suntem siguri că lansatorul nostru și avionul strălucitor din polistiren îți vor atrage foarte repede atenția și îți vor aduce ore...
Referinta: 12343
10,94 Lei (Fara TVA)
13,02 Lei (incl. TVA)
Mini set de ceai pictat cu flori proaspete. Este format dintr-un ceainic și 4 seturi de căni și farfurioare. Este timpul pentru o petrecere de ceai! ·      Dimensiuni pachet în cm: 18 x 4 x 16,5 ·      Material:...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare