×

BEBELUȘI PLÂNGĂCIOȘI 25 CM CU 4 SUNETE

Drăguțul bebeluș de cauciuc cu ochi mari,  membre și cap mobil. Vorbește, plânge și râde de îndată ce apăsați jucăria pe spate, asigurându-vă că scoateți mai întâi banda din compartimentul bateriei! Bebelușul este îmbrăcat într-o salopetă distractivă cu glugă și vine la pachet cu suzetă și biberon. Dar asta nu este tot! Chiar și pe întuneric, îți vei vedea în continuare bebelușul pentru că fața lui se luminează! Distracție, nu-i așa?

Alegerea variantelor este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·       Dimensiuni pachet in cm: 14 x 10 x 20

·       Alimentare: 3 x baterii AG13 de 1,5 V (incluse)

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
39,41 Lei (incl. TVA)
33,12 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
13094
Add to wishlist
Descriere

Bebelușii care plâng sunt jucării incredibil de distractive și interactive care vor încânta orice copil. Aceste păpuși sunt perfecte pentru fetele cărora le place să aibă grijă de micuții lor.

Când apăsați aparatul pe spatele bebelușului, acesta va începe să vorbească, să plângă și să râdă. Acesta este perfect pentru copiii cărora le place să se joace cu mamele și tata și să aibă grijă de bebelușii lor.

Fiecare bebeluș este îmbrăcat într-un costume distractiv cu glugă și vine complet cu suzetă și biberon. Acest lucru le permite copiilor să se distreze și să aibă grijă de bebelușii lor hrănindu-i și îngrijindu-i. Aceasta este o modalitate excelentă pentru copii de a-și dezvolta abilitățile sociale și de a învăța să aibă grijă de alți oameni.

Dar asta nu este tot! Una dintre cele mai amuzante caracteristici ale acestor păpuși este că fețele lor strălucesc, chiar și în întuneric. Acest lucru face jocul și mai distractiv și interesant.

Acești bebeluși care plâng sunt fabricați din plastic non-toxic, care este sigur pentru copii. Sunt potrivite pentru copii peste 3 ani.

Dimensiunile ambalajelor sunt de 14 x 10 x 20 cm, ceea ce le face ideale pentru un cadou sau pentru calatorii. Sunt compacte și ușor de transportat, astfel încât copiii se pot distra cu ele oriunde.

Aceste păpuși cu sunet sunt jucăria perfectă pentru orice fată care iubește jocul de rol cu păpuși. Nu rata ocazia de a-i face cadou copilului tau acest copil dragut de cauciuc care il va distra si il va ajuta sa-si dezvolte abilitatile sociale.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13094

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Plângeți Bebelușii
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 13149
7,62 Lei (Fara TVA)
9,07 Lei (incl. TVA)
O păpușă drăguță care s-a transformat într-o zână uimitoare! Are părul lung și o ținută colorată fabuloasă, așa cum se cuvine unei zâne magice! Alege o păpușă sau mai multe pentru a face jocurile mai distractive și...
Referinta: 13176
30,58 Lei (Fara TVA)
36,38 Lei (incl. TVA)
Păpuși muzicale cu mâinile pocnind care arată exact ca cele două prințese din animație - au părul, coafurile și rochiile lor. Alege o păpușă prințesă sau distrează-te cu ambele în același timp, astfel încât jocul va...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare