×

BEBELUȘ CU CADĂ

Un bebeluș de cauciuc cu o cadă și accesorii care vor transforma baia într-un joc distractiv. Setul conține: bebeluș, săpun, rață de cauciuc, biberon.

Culorile variază și pot fi diferite de cele din imagine!

·       Dimensiuni pachet cm: 15 x 23

·       Înălțimea bebelușului in cm: 12

·       Material : plastic non-toxic, cauciuc

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
15,14 Lei (incl. TVA)
12,72 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
13087
Add to wishlist
Descriere

Bebelușul de cauciuc cu cadă și accesorii sunt jucăriile perfecte pentru fetele cărora le place să se distreze în timp ce fac baie. Acest set de joacă pentru copii oferă nu numai distracție, ci și dezvoltă imaginația și abilitățile creative ale copiilor.

Partea principală a setului este păpușa mică din cauciuc. Este perfect pentru copiii cărora le place să se joace cu păpuși mici și să aibă grijă de ele ca pe niște bebeluși adevărați. Bebelușul are o înălțime de 12 centimetri și este perfect pentru mâinile mici ale copiilor.

Setul contine tot ce ai nevoie pentru a te distra in timp ce faci baie si este potrivit pentru copiii peste 3 ani. Este conceput pentru siguranța copiilor și este fabricat din materiale netoxice precum plasticul și cauciucul. Acest lucru asigură că copiii se pot distra în siguranță și fără risc de rănire.

Acest set de joaca poate fi luat oriunde - pe plaja, in piscina sau chiar in cada de acasa. Copiii se vor distra în timp ce fac baie, iar părinții vor fi relaxați.

Papusa de cauciuc este cadoul perfect pentru orice fetita. Nu numai că îl va distra pe copil, dar îi va dezvolta și abilitățile și imaginația. Acesta este setul perfect de jucării pentru copii care va face din scăldat o experiență interesantă și distractivă.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13087

Fisa tehnica

Livrat
august 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 05278
22,16 Lei (Fara TVA)
26,37 Lei (incl. TVA)
Un pistol multifuncțional care poate trage 2 tipuri de cartușe - săgeți moi și bombe de apă. De asemenea, are o vizor laser cu infraroșu care face imposibilă ratarea țintei! Arma vine completă cu 4 săgeți din spumă,...
Referinta: 12317
28,80 Lei (TVA inclus) 18,15 Lei (Fara TVA) 25%
21,60 Lei (incl. TVA) 28,80 Lei
-25%
Jucărie lebădă din plastic care este extrem de interesantă prin caracteristicile sale! Trageți butonul de pornire în poziția de lucru și se va auzi o melodie veselă. Încărcați un disc în proiector pentru a vă bucura...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare