×

TRACTOR CU REMORCĂ ȘI împrăștiator de îngrășăminte 58 CM

Tractor din plastic complet cu remorca si distribuitor de ingrasaminte - combinatia perfecta pentru desfasurarea diverselor activitati agricole. Remorca și distribuitorul de îngrășăminte pot fi detașate și atașate, iar tractorul inerțial poate fi folosit pentru divertisment independent. Iar dacă vă includeți imaginația, jocul va deveni foarte repede o realitate magică!

·       Dimensiuni pachet in cm: 58 x 11 x 13

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
28,80 Lei (incl. TVA)
24,20 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14572
Add to wishlist(1)
Descriere

Tractorul cu remorcă și distribuitor de îngrășăminte este jucăria perfectă pentru micii fermieri. Oferă oportunități nesfârșite de a te distra și de a crea diferite scenarii agricole.

Acest tractor din plastic este extrem de distractiv și realist. Cu culorile sale luminoase și detaliile fin lucrate, va atrage atenția oricărui copil. Tractorul este echipat cu remorcă și distribuitor de îngrășăminte, care poate fi detașat și atașat în funcție de nevoile jocului. Acest lucru le permite copiilor să creeze diferite combinații și să îndeplinească diferite sarcini.

Mecanismul inerțial al tractorului permite copiilor să-l conducă cu ușurință și să se bucure de jocuri distractive. Se poate deplasa înainte și înapoi prin acționare printr-o apăsare ușoară. Acest lucru face ca tractorul să fie potrivit pentru distracția individuală sau pentru a se juca cu alte jucării.

Acest tractor este un cadou perfect pentru băieți. Cu acesta, ei vor putea experimenta rolul fermierilor adevărați și vor învăța diferitele aspecte ale agriculturii. Se vor putea distra plantând culturi, udând plante și împrăștiind îngrășământ. Aceasta este o modalitate excelentă de a-și dezvolta abilitățile de conducere, coordonare și imaginație.

Jucăria este realizată din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani, ceea ce îl face ideal pentru micii fermieri care doresc să se distreze și să învețe lucruri noi.

Cu această remorcă de tractor și distribuitor de îngrășăminte, copilul dumneavoastră se va bucura de ore nesfârșite de distracție și își va dezvolta abilitățile și imaginația. Este cadoul perfect pentru băieții care vor să se distreze și să învețe în același timp. Nu ezita să-l cumperi și oferă băiatului tău momente de neuitat cu această jucărie grozavă.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14572

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12579
32,36 Lei (Fara TVA)
38,51 Lei (incl. TVA)
Pian-sintetizator electronic pentru copii cu aspect realist, complet cu microfon. Vine cu 32 de taste muzicale și până la 10 butoane funcționale - OFF/ON, stop, ritm, demo, creștere/scădere a volumului și o grămadă...
Referinta: 61046
15,27 Lei (Fara TVA)
18,17 Lei (incl. TVA)
O jucărie distractivă pentru bebeluși care îi va ajuta pe cei mici să recunoască diferite culori și forme și va stimula dezvoltarea imaginației, coordonării și încrederii în propriile acțiuni. Este format dintr-o...
Referinta: 06801
27,28 Lei (TVA inclus) 17,19 Lei (Fara TVA) 25%
20,46 Lei (incl. TVA) 27,28 Lei
-25%
Tort roz cu un cățeluș și lumânări, care se rotește la 360 de grade, strălucește și cântă „ La mulți ani”. Introduceți bateriile pentru a vedea totul și bucurați-vă de el! ·       Dimensiunile pachetului in cm: 17 x...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare