×

FRUCTE ȘI LEGUME PENTRU TĂIAT - 13 BUCĂȚI

Set de tăiat fructe-legume pentru copii. Conține tablă, cuțit și tavă. Pregătește o supă de legume delicioasă, un smoothie sănătos sau un fresh. Distrează-te singur sau invită-ți prietenii pentru a face jocul și mai distractiv!

·       Dimensiuni pachet in cm: 27 x 26

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
15,14 Lei (incl. TVA)
12,72 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
12466
Add to wishlist
Descriere

Setul de masă pentru tăiat fructe și legume, cuțit și tavă pentru copii este jucăria perfectă pentru micii bucătari. Cu acest set, copiii se pot distra pretinzând că gătesc mese delicioase.

Ambalajul produsului măsoară 27 x 26 cm, ceea ce îl face ușor de depozitat și transportat. Este fabricat din plastic non-toxic care este sigur pentru copii.

Acest set este potrivit pentru copiii cu vârsta peste 3 ani, fiind perfect pentru bucătarii mici care doresc să învețe cum să taie fructele și legumele.

Cu acest set, copiii se pot distra simulând gătirea diferitelor feluri de mâncare. Pot prepara o supa de legume delicioasa, un smoothie sanatos sau un smoothie.

Acest set este perfect pentru joacă în bucătărie sau în creșă. Copiii se pot distra singuri sau pot invita prietenii pentru a face jocurile și mai distractive.

Cu acest set, copiii își pot dezvolta imaginația și creativitatea creând diferite feluri de mâncare și combinații de fructe și legume.

Acest set de joacă este potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete. Este o modalitate perfectă pentru copii de a învăța să iubească mâncarea sănătoasă și să se distreze prefăcându-se că gătesc.

Setul de masă de tăiat fructe și legume, cuțit și tavă este un cadou ideal pentru orice copil căruia îi place să gătească și să se distreze în bucătărie.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12466

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 06978
5,33 Lei (Fara TVA)
6,34 Lei (incl. TVA)
O undiță mică pentru micii pescari, extrem de potrivită pentru jocuri distractive. Și nu doar când faci baie. „Captura” este formată din 4 animale din plastic pe care le poți agăța cu ușurință. Și pe lângă faptul că...
Referinta: 12470
38,22 Lei (Fara TVA)
45,48 Lei (incl. TVA)
Setul de joacă pentru copii Five Nights at Freddy's special pentru cei mai pasionați fani ai animatronicilor! Acesta include 4 figurine cu ceas electronic și arme încorporate. Culorile variază și pot fi diferite de...
Referinta: 09957
30,57 Lei (Fara TVA)
36,38 Lei (incl. TVA)
Un set minunat de joc care te va duce înapoi la epoca dinozaurilor. Conține 12 specii din aceste creaturi preistorice, realizate din materiale complet sigure și gata pentru jocuri distractive ore întregi. ·...
Referinta: 09237
2,04 Lei (Fara TVA)
2,43 Lei (incl. TVA)
O pungă minunată care va face orice cadou și mai complet și de dorit. Disponibil individual sau la set. Un set conține 12 buc. Prețul este pentru 1 buc. ·         Opțiune: Spongebob ·         Dimensiuni în cm: 26,5 x...
Referinta: 13188
25,48 Lei (Fara TVA)
30,32 Lei (incl. TVA)
Păpușile arată exact ca cele două prințese din animația îndrăgite de multe fete. De data aceasta vin în total 6 variante, fiecare păpușă prințesă purtând 3 rochii diferite. Amuzant, nu-i așa? Puteți alege eroina...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare