×

BĂȚ CU BROSCUȚĂ PENTRU BULE DE SĂPUN 37 CM

Bețișor cu mâner broască pentru bule de săpun, care va face jocurile de vară și mai distractive! Disponibil la bucată sau la set (24 buc.). Prețul este pe bucată.

·       Dimensiunile flaconului în cm: 37

·       Dimensiunile pachetului in cm: 25 x 15 x 37

·       Material: plastic non-toxic, lichid cu săpun

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
3,61 Lei (incl. TVA)
3,03 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
19057
Add to wishlist
Descriere

Jocul cu bule de săpun nu a fost niciodată mai distractiv! Mănușa cu bule de spumă este jucăria perfectă pentru zilele de vară când copiilor le place să se distreze în aer liber.

Acest baton cu bule de săpun este perfect pentru copiii cărora le place să se joace afară. Cu el, pot crea nenumărate bule de săpun și se pot bucura de a se juca cu ele. Bățul este fabricat din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Este ușor și confortabil de ținut, făcându-l potrivit pentru copiii de peste 3 ani.

Cu acest baton cu bule de săpun, copiii se pot distra în grădină, la plajă sau în parc, creând nenumărate bule. Ei pot concura pentru a vedea cine poate face cel mai mare balon sau cine îl poate menține în aer cel mai mult timp. Jocul cu baloane de săpun este perfect pentru dezvoltarea abilităților motorii și a coordonării copiilor.

Batonul cu bule de săpun pentru mănuși este potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete. Este un accesoriu vesel si distractiv care va face jocurile de vara si mai interesante. Copiii se vor distra ore întregi creând nenumărate bule de săpun și urmărindu-le prin aer. Se vor bucura de joc și își vor dezvolta imaginația și creativitatea.

Batonul cu bule de săpun pentru mănuși este ușor de utilizat. Pur și simplu scufundați-l în spuma de săpun și suflați pentru a crea bule de săpun minunate. Copiii se pot distra singuri sau cu prietenii creând diferite forme și dimensiuni de bule.

Nu ratați șansa de a face jocurile de vară și mai distractive cu mănușa cu baloane de săpun! Aceasta este jucăria perfectă pentru copiii cărora le place să se distreze în aer liber. Comanda acum și bucură-te de distracție fără sfârșit!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19057

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12216
18,78 Lei (TVA inclus) 11,84 Lei (Fara TVA) 25%
14,09 Lei (incl. TVA) 18,78 Lei
-25%
Acest set este special pentru micii fani ai gătitului și fructelor de mare. Umpleți vasul cu apă și puneți-l pe aragazul roz pentru a le fierbe. Apoi gătește crabul și mănâncă-l. Strugurii sunt pentru desert -...
Referinta: 05684
10,17 Lei (Fara TVA)
12,10 Lei (incl. TVA)
Deveniți un adevărat samurai și porniți într-o luptă cu acest set grozav, care conține două discuri și o armă. Armele sunt realizate din plastic ușor și seamănă cât mai mult cu obiectele originale pentru a face...
Referinta: 06997
24,24 Lei (TVA inclus) 15,28 Lei (Fara TVA) 25%
18,18 Lei (incl. TVA) 24,24 Lei
-25%
Socotitoare clasică din lemn, care este primul ajutor al copiilor în însușirea operațiilor matematice de bază - adunare și scădere. Este format din 5 rânduri de 10 bile colorate, care îi vor ajuta pe cei mai mici la...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare