×

PISTOL TRANSPARENT LUMINOS PENTRU BALOANE DE SĂPUN CU 2 REZERVE

Pistol transparent pentru cele mai delicate bule de săpun! Vine cu lumini strălucitoare intermitente, sunete și un cadou - două recipiente cu lichid cu săpun! Încărcați bateriile, așezați recipientul în locul destinat, apăsați pe trăgaci. Gata! Jocurile de vară nu au fost niciodată atât de distractive!

·       Dimensiuni pachet în cm: 18,5 x 5 x 25

·       Material : plastic netoxic, lichid cu săpun

·       Alimentare: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
22,73 Lei (incl. TVA)
19,10 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
05699
Add to wishlist
Descriere

Pistolul cu bule Tiger Clear cu 2 rezerve este jucăria perfectă pentru zilele de vară și distracția în aer liber.

Acest pistol transparent este echipat cu lumini strălucitoare și sunete care vor atrage atenția oricărui copil. Când copiii apasă pe trăgaci, pistolul va trage bule de săpun blânde care se vor dispersa în aer și se vor crea o atmosferă magică.

Acest pistol cu bule care funcționează cu baterie este potrivit pentru băieți și fete peste 3 ani. Este fabricat din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. De asemenea, în set sunt incluse două recipiente cu lichid cu săpun pe care copiii le pot plasa la locul desemnat de pe armă. Acest lucru le va permite să continue jocul fără întrerupere și să creeze și mai multe bule de săpun.

Pistolul cu bule de săpun nu este doar o jucărie distractivă, ci stimulează și dezvoltarea imaginației și creativității copiilor.

Această jucărie este un cadou ideal pentru copiii cărora le place să se distreze în aer liber și să creeze amintiri de neuitat. Pistolul cu bule transparent este alegerea perfectă pentru jocurile de vară. Le va oferi copiilor o cantitate nesfârșită de distracție și îi va umple de energie pozitivă și bucurie. Astfel copiii se vor bucura de aer curat și se vor distra alături de prieteni și familie.

Nu ezita să-i oferi copilului tău Tiger Clear Bubble Gun cu 2 rezerve. Este jucăria perfectă pentru zilele de vară și le va garanta copiilor momente de distracție și bucurie de neuitat. Este modalitatea perfectă de a crea amintiri speciale și de a petrece timp de calitate împreună.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05699

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05691
11,96 Lei (Fara TVA)
14,23 Lei (incl. TVA)
Un rechin distractiv pe care fiecare copil îl va iubi. Încarcă butoiul triplu în gura rechinului cu săgețile de spumă moale, țintește și trage! În set sunt incluse 5 săgeți. ·       Dimensiunile pachetului in cm:...
Referinta: 06933
24,24 Lei (TVA inclus) 15,28 Lei (Fara TVA) 25%
18,18 Lei (incl. TVA) 24,24 Lei
-25%
Acest set de cuburi de construcții este conceput special pentru micii fani ai supereroilor din producția de film. Conține 26 de elemente a căror aranjare este ușoară și plăcută, dar si utilă, deoarece dezvolta si...
Referinta: 12453
5,07 Lei (Fara TVA)
6,03 Lei (incl. TVA)
O lopată colorată pentru copii, care este o completare excelentă la arsenalul tău de jucării de vară. Potrivită pentru jocuri distractive pe nisip, pe plajă sau pentru grădina bunicii, lopata este o jucărie grozavă...
Referinta: 09237
2,04 Lei (Fara TVA)
2,43 Lei (incl. TVA)
O pungă minunată care va face orice cadou și mai complet și de dorit. Disponibil individual sau la set. Un set conține 12 buc. Prețul este pentru 1 buc. ·         Opțiune: Spongebob ·         Dimensiuni în cm: 26,5 x...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare