×

BALOANE DE SĂPUN IN STICLĂ

Jucărie cu soluție de săpun pentru cele mai mari bule! Pur și simplu deșurubați mânerul, fluturați-l în aer și bucurați-vă de multitudinea de bule care vor umple aerul din jur!

Cutia contine 36 buc. fiole. Pretul este pentru 1 buc.

·      Dimensiunile sticlei în cm: 21 x 2

·      Dimensiuni pachet in cm: 22 x 22 x 21

·      Material: plastic netoxic, lichid cu săpun

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
1,34 Lei (incl. TVA) 1,79 Lei
-25%
1,79 Lei (TVA inclus) 1,13 Lei (Fara TVA) 25%
in stoc
Referinţă:
09709
Add to wishlist
Descriere

Baloanele de săpun într-o sticlă sunt jucăria perfectă de vară care îi va distra pe cei mici și îi va introduce în lumea magică a bulelor. Această jucărie cu soluție de săpun este special concepută pentru cele mai mari bule care vor impresiona atât copiii, cât și adulții.

Pentru a vă bucura de nenumărate bule, pur și simplu deșurubați mânerul sticlei și fluturați-l în aer. Baloanele de săpun vor începe să se formeze și vor umple aerul din jur cu culorile și formele lor frumoase. Copiii se vor distra urmărind și prinzând bulele care se mișcă ușor și ușor prin aer.

Cutia conține 36 de fiole, ceea ce înseamnă că aveți suficiente bule de săpun pentru a vă distra toată vara. Fiecare flacon măsoară 21 x 2 cm, făcându-l ușor de ținut și confortabil de jucat. Ambalajul jucăriei măsoară 22 x 22 x 21 cm, ceea ce o face ideală pentru depozitare și portabilitate.

Această jucărie este cadoul perfect pentru orice copil căruia îi place să se distreze în aer liber și să creeze momente incredibile de bucurie și emoție.

Baloanele de săpun într-o sticlă sunt perfecte pentru a te juca în curte, în grădină sau pe plajă. Sunt ușoare și confortabile de purtat, făcându-le perfecte pentru călătorii și distracție în aer liber. Această jucărie este potrivită atât pentru băieți, cât și pentru fete și le va distra ore întregi.

Nu rata momentele emoționante cu bulele de săpun într-o sticlă! Îți vor oferi nenumărate ore de distracție și vor crea amintiri de neuitat pentru întreaga familie. Comanda acum si bucura-te de magia bulelor!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
09709

Fisa tehnica

Livrat
februarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 13116
40,77 Lei (Fara TVA)
48,52 Lei (incl. TVA)
Plastic un copil cu cap de cauciuc și brațe și picioare mobile , care vorbește, plânge și râde de îndată ce activezi aparatul pe spate. Vine complet cu bavetă, biberon și încă un bebeluș care are aceleași funcții ca...
Referinta: 19127
3,54 Lei (Fara TVA)
4,21 Lei (incl. TVA)
Un clock-shooter cu 4 discuri, special pentru cei mai înfocați fani ai filmului! Puneți lansatorul pe mână folosind elasticul convenabil, încărcați discurile și apăsați pe trăgaci. Acum ești gata să pleci într-o...
Referinta: 06931
26,37 Lei (TVA inclus) 16,62 Lei (Fara TVA) 25%
19,78 Lei (incl. TVA) 26,37 Lei
-25%
Model decorativ tridimensional al unei nave de război conceput pentru copiii adulți și părinții lor. Conține 66 de elemente, iar pentru asamblarea acestora nu este nevoie de lipici sau unelte. Știm că aceasta nu este...
Referinta: 09836
11,20 Lei (TVA inclus) 7,06 Lei (Fara TVA) 25%
8,40 Lei (incl. TVA) 11,20 Lei
-25%
O altă completare grozavă la colecția de animale de fermă - 8 cai, toți în culori și dimensiuni diferite. Vin cu un gard pe care trebuie doar să-l asamblați și să vă închideți poneii pentru a-i împiedica să scape! ·...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare