×

CAMION DE CONSTRUCTII CU CUBURI

Un camion distractiv cu un container plin de blocuri colorate. Potrivit pentru divertisment afară sau acasă, trusa va ocupa locul de mândrie în colecția dvs. de vehicule. În plus, stivuirea cuburilor este un joc distractiv și util, deoarece dezvoltă o mulțime de calități pozitive la adolescenți, precum recunoașterea culorilor, stimularea gândirii creative, a creativității și îmbunătățirea motricității fine.

Alegerea culorilor este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·       Dimensiuni in cm: 27 x 12 x 18

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
31,16 Lei (incl. TVA) 41,54 Lei
-25%
41,54 Lei (TVA inclus) 26,18 Lei (Fara TVA) 25%
in stoc
Referinţă:
16047
Add to wishlist
Descriere

Camionul de constructii in plic este jucaria de copii perfecta pentru baieti care ii va distra si dezvolta in acelasi timp. Este un camion vesel cu un container plin de blocuri de construcție colorate. Acest set este potrivit pentru divertisment în aer liber sau în interior și va ocupa locul de mândrie în colecția oricărui copil.

Scopul principal al acestei jucării este de a oferi copiilor distracție și distracție, dar și de a le dezvolta abilitățile și abilitățile. Stivuirea cuburilor este un joc distractiv și util care îi ajută pe copii să dezvolte diverse calități pozitive. Ei vor învăța să recunoască culorile, să fie stimulați să gândească creativ și să-și exprime ideile, își vor dezvolta creativitatea și își vor îmbunătăți abilitățile motorii fine.

Această jucărie este fabricată din plastic non-toxic, ceea ce o face sigură pentru copii. Este potrivit pentru baieti peste 3 ani.

Camionul de constructii este un cadou ideal pentru orice copil. Nu numai că îl va distra, dar îl va ajuta și să-și dezvolte abilități și abilități importante. Acest camion de jucărie pentru copii este o combinație perfectă de distracție și învățare care va face fiecare copil fericit și zâmbitor. Nu ezita să-l adaugi în colecția de vehicule a copilului tău și oferă-i momente de distracție și dezvoltare de neuitat.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16047

Fisa tehnica

Livrat
august 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12471
9,41 Lei (Fara TVA)
11,20 Lei (incl. TVA)
Set de bucatarie pentru copii, care contine 3 legume pentru taiere - morcov, ciuperca si ardei, cutit, furculita, spatula si plita. Legumele sunt împărțite în 2 părți, care sunt conectate între ele prin intermediul...
Referinta: 19100
66,72 Lei (TVA inclus) 42,05 Lei (Fara TVA) 25%
50,04 Lei (incl. TVA) 66,72 Lei
-25%
O valiză roz pe roți, care cu doar câteva mișcări se va transforma într-o masă de înfrumusețare îngrijită, cu toate accesoriile necesare pentru înfrumusețare: o oglindă, o perie de păr, un uscător de păr, paletă, 2...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare