×

TREN AUTOBUZ CU PĂLĂRIE ȘI 6 MAȘINI

Un transportor auto cu etaj cu 6 cărucioare sport, care nu va trece neobservat de niciun mic fan al animației vesele. Cu el te poți distra afară sau acasă, încărcând și descarcând cărucioarele de pe rampă, transportându-le și inventând diferite scenarii. Distrează-te pe placul tău și lasă fiecare joc nou să aibă un nou scenariu!

·       Culoare: rosu, albastru

·       Dimensiuni pachet în cm: 35 x 6 x 11

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
15,14 Lei (incl. TVA)
12,72 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Albastru
  • Rosu
in stoc
Referinţă:
04542
Add to wishlist
Descriere

Transportorul auto cu două etaje cu 6 mașini sport este jucăria perfectă pentru băieți care îi va încânta și îi va distra ore întregi. Este cadoul perfect pentru băieții care iubesc mașinile și sunt fani ai animației hilare.

Cu acest tren auto pentru copii, niciun mic fan nu se va plictisi. Este realizat cu atenție la detalii și oferă posibilități infinite de divertisment. Te poți distra afară sau acasă încărcând și descarcând cărucioarele pe rampă, transportându-le și creând diferite scenarii.

Este fabricat din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Acest lucru este important deoarece copiilor mici le place să exploreze lumea din jurul lor prin joacă și au nevoie să se simtă protejați și în siguranță.

Această jucărie este potrivită pentru copiii de peste 3 ani, ceea ce o face o alegere ideală pentru micii pasionați de mașini. Se vor bucura de aventurile incitante pe care le pot experimenta cu acest transportor auto.

Trenul cu șapte mașini este completarea perfectă pentru colecția de jucării pentru orice băiat. Îi va distra și le va dezvolta imaginația și abilitățile motorii.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
04542

Fisa tehnica

Livrat
februarie 2024
Tema / Eroul
Mașini
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 13059
28,19 Lei (TVA inclus) 17,77 Lei (Fara TVA) 25%
21,14 Lei (incl. TVA) 28,19 Lei
-25%
O păpușă blondă cu ochi care clipesc, îmbrăcată într-o rochie frumoasă cu bretele și o panglică pe piept și purtând pantofi roz. Este realizat din plastic gros, puternic, iar membrele sunt detașabile la încheieturi,...
Referinta: 09999
19,09 Lei (TVA inclus) 12,03 Lei (Fara TVA) 25%
14,32 Lei (incl. TVA) 19,09 Lei
-25%
Un set creativ distractiv cu care vei avea ocazia să creezi și să decorezi singur vehicule distractive. Cum funcționează asta? Dizolvați gipsul cu apă în proporțiile obținute pentru a obține un amestec neted, omogen...
Referinta: 02889
10,17 Lei (Fara TVA)
12,10 Lei (incl. TVA)
O piramidă colorată pentru bebeluși care constă din 7 inele de diferite dimensiuni și un iepuraș zâmbitor deasupra. Pe langa faptul ca jucaria este extrem de distractiva, este si utila – stimuleaza dezvoltarea...
Referinta: 13121
28,02 Lei (Fara TVA)
33,34 Lei (incl. TVA)
O paletă de machiaj în forma unei girafe colorate cu capac glisant pe care micile zâne o vor aprecia. Paleta are 3 sertare, iar fiecare sertar conține un tip diferit de machiaj și anume umbre, fard de obraz și luciu....

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare