×

PĂLĂRIE MARE AUTOBUZ DE POLIȚIE/POMPIERI ȘI 6 MAȘINI

Un camion de transport auto pe 2 nivele care nu va trece neobservat de niciun copil. Vine cu un design interesant, are mecanism inerțial și poartă 4 utilaje specializate și 2 cărucioare. Alegeți între poliție și pompieri sau obțineți ambele - astfel încât să puteți combina vehiculele și să faceți jocurile și mai interesante și captivante!

·       Culoare: rosu, albastru

·       Dimensiuni pachet în cm: 51 x 14 x 15

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
45,48 Lei (incl. TVA)
38,22 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Albastru
  • Rosu
in stoc
Referinţă:
14559
Add to wishlist(1)
Descriere

O mașină mare de poliție/de pompieri cu o pălărie și 6 mașini este jucăria perfectă pentru băieți, care îi va ține fericiți și distrați ore întregi. Această jucărie frumoasă este potrivită pentru copiii cu vârsta peste 3 ani și este un cadou perfect pentru orice băiat.

Camionul de transport auto cu etaj nu va trece cu siguranță neobservat de niciun copil. Are un design interesant și un mecanism inerțial care îl face și mai distractiv și realist. Când îl eliberați, se va mișca înainte, fără a fi nevoie de baterii sau alte surse de alimentare.

Camionul transportă 4 utilaje specializate și 2 cărucioare. Puteți alege între poliție și pompieri sau să le luați pe ambele. Acest lucru vă va oferi posibilitatea de a combina vehiculele și de a crea diferite scenarii și jocuri care vor face jocul și mai interesant și mai fascinant.

Această jucărie este concepută având în vedere distracția și distracția copiilor. Le dezvoltă abilitățile motorii, imaginația și creativitatea. Copiii se pot distra singuri sau cu prietenii creând diferite scenarii și jocuri.

Nu ezita să alegi această jucărie minunată pentru băiatul tău. Îi va aduce multă bucurie și îl va ajuta să-și dezvolte imaginația și creativitatea. O mașină mare de poliție/de pompieri cu cărucioare este cadoul perfect pentru orice băiat care îl va încânta și îi va oferi multe ore de distracție și joacă.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14559

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 63009
21,65 Lei (Fara TVA)
25,76 Lei (incl. TVA)
„Ready to Roll” te va transporta în lumea vehiculelor inspirate de personajele DC Comics! Alăturați-vă aventurii conectând toate cele 50 de piese de puzzle și magia vă va duce acolo în cel mai scurt timp! Realizate...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare