×

TRACTOR CU STICLA SI REMORCA 58 CM

O jucărie grozavă cu un design realist, care va ocupa locul de mândrie în colecția ta de echipamente agricole! Tractorul inerțial are o cabină spațioasă și roți masive pentru a depăși toate denivelările de pe pistă. Celelalte părți ale trusei  – canistra și remorca sunt detașabile și le puteți detașa pentru a vă juca singur cu tractorul. Este atât de distractiv!

·       Dimensiuni pachet in cm: 58 x 11 x 13

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
30,31 Lei (incl. TVA)
25,47 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14571
Add to wishlist(1)
Descriere

Tractorul cu cutie și remorcă este o jucărie grozavă care va încânta orice mic fermier. Este un cadou ideal pentru baietii peste 3 ani carora le place sa se distreze cu tractoare si utilaje agricole.

Acest tractor pentru copii a fost creat cu atentie la detalii si un design realist. Arată ca un adevărat tractor și va ocupa locul de mândrie în colecția de jucării pentru orice copil. Mecanismul de inerție al tractorului permite copilului să-l conducă cu o singură eliberare. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru copii de a-și dezvolta abilitățile motorii și coordonarea.

Tractorul are o cabină spațioasă în care copilul își poate așeza figurinele preferate. Este echipat cu roți masive care îi permit să depășească orice denivelări de-a lungul traseului. Acest lucru face jocul și mai realist și distractiv.

Setul include o canistra și o remorcă. Sunt detașabile și pot fi detașate pentru a se juca doar cu tractorul. Acest lucru îi oferă copilului posibilitatea de a îndeplini diferite sarcini și de a-și crea propriile povești.

Tractorul de jucărie este fabricat din plastic non-toxic, care este sigur pentru copii. Este puternic și durabil, astfel încât copiii se pot distra cu el pentru o lungă perioadă de timp.

Această jucărie tractor pentru copii este un cadou ideal pentru băieții cărora le place să se joace cu tractoare și să-și creeze propriile povești în lumea agriculturii.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14571

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12505
11,45 Lei (Fara TVA)
13,63 Lei (incl. TVA)
O piramidă colorată pentru bebeluși care constă din 9 inele de diferite dimensiuni și un iepuraș zâmbitor deasupra. Pe langa faptul ca jucaria este extrem de distractiva, este si utila – stimuleaza dezvoltarea...
Referinta: 16102
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Realizarea unei tapiserie cu diamante este o activitate distractivă potrivită pentru tineri și bătrâni. Și pe lângă faptul că este o modalitate minunată de a-ți decora casa, procesul în sine va contribui la buna ta...
Referinta: 13141
43,32 Lei (Fara TVA)
51,55 Lei (incl. TVA)
O păpușă cu o rochie roz moale și o pălărie, care se sprijină dulce pe spate, punându-și mâna sub cap. Este realizat din plastic și cauciuc și vine complet cu o pernă și o sticlă de apă sau lapte. Scoateți banda din...
Referinta: 13040
25,47 Lei (Fara TVA)
30,31 Lei (incl. TVA)
Un set de două păpuși pe care orice fetiță îl va aprecia. Una este îmbrăcată ca medic – în haină albă tipică cu cruce roșie, șapcă medicală și căști. Cealaltă păpușă este o mămică însărcinată cu părul lung și blond și...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare