×

ANIMALE AFRICANE 4 BUC. ÎN-UN PLIC

O colecție grozavă de 4 figurine de animale pe care orice mic iubitor de animale o va aprecia. Veți găsi un leu, un leopard, o girafă și un căprior din plastic gros și rezistent și cât mai aproape de omologii lor reali. Distrează-te singur sau cu prietenii și, în timp ce o faci, vei afla subtil fapte interesante despre ei - unde locuiesc, ce mănâncă, care sunt semnele lor distinctive și multe altele!

·      Dimensiuni pachet in cm: 20 x 26

·      Material: plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
14,23 Lei (incl. TVA)
11,96 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
19187
Add to wishlist(1)
Descriere

O colecție grozavă de 4 figurine de animale care vor impresiona orice mic iubitor de animale. Aceste seturi de animale sunt perfecte pentru joacă și distracție atât pentru băieți, cât și pentru fete.

În set vei găsi un leu, un leopard, o girafă și o căprioară, toate din plastic gros și rezistent. Aceste cifre sunt cât mai apropiate de omologii lor reali și vă vor oferi ore de distracție și emoție. Te poți distra cu ei singur sau cu prietenii și, în timp ce faci asta, vei afla lucruri interesante despre aceste animale africane.

Aceste animale africane din plastic sunt perfecte pentru dezvoltarea imaginației și creativității copiilor. Pot fi folosite pentru a se juca acasă, în grădină sau chiar pe plajă. Copiii pot crea diferite scene și povești cu aceste figurine, care le vor dezvolta activitatea comunicativă și socială.

Setul de animale este un cadou ideal pentru toți iubitorii de animale mici. Nu numai că îi va distra, dar îi va învăța și multe lucruri interesante despre aceste animale. Copiii vor învăța unde locuiesc, ce mănâncă și care sunt semnele lor distinctive.

Cu acest set de animale de joacă, copiii se vor distra și își vor dezvolta abilitățile și cunoștințele despre animale.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19187

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 14574
17,06 Lei (Fara TVA)
20,30 Lei (incl. TVA)
O jucărie grozavă cu un design realist, care va ocupa locul de mândrie în colecția ta de echipamente agricole! Tractorul inerțial are o cabină spațioasă și roți masive pentru a depăși toate denivelările de pe pistă....
Referinta: 14423
22,16 Lei (Fara TVA)
26,37 Lei (incl. TVA)
Un transportor auto din plastic cu 2 ATV-URI pe care fiecare băiețel îl va aprecia. Are un mecanism de inerție, ceea ce îl face și mai interesant și de dorit, iar jocurile - și mai distractive! Combinațiile de culori...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare