×

AUTOBUZ CU 4 FORMULE 51 CM

Un camion de transport auto cu 2 niveluri care transportă 4 formule. Cu el vă puteți distra afară sau acasă, puteți lua cărucioarele pe rampă, le puteți transporta, organiza curse și veniți cu diferite scenarii. Jucăria are un mecanism inerțial, iar acest lucru va face, fără îndoială, jocul și mai distractiv și incitant!

Culorile variază și pot fi diferite de cele din imagine!

·       Dimensiuni pachet in cm: 53 x 10 x 17

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
33,34 Lei (incl. TVA)
28,02 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14563
Add to wishlist
Descriere

Mașina cu formule 4 este jucăria perfectă pentru orice mic pasionat de mașini. Acest camion de transport auto pe 2 nivele este conceput pentru a transporta și transporta cărucioare care pot fi încărcate și descărcate pe rampă. Este perfect pentru a juca atât afară, cât și acasă.

Mașina are un mecanism inerțial care o face și mai distractivă și interesantă. Doar declanșează-l și urmărește-l înaintează cu propria sa putere. Este jucăria ideală pentru dezvoltarea abilităților motorii și a coordonării copiilor.

Cu acest tren cu mașini de jucărie, copiii se pot scufunda în lumea mașinilor și pot inventa diferite scenarii de joacă. Ei pot organiza curse cu cărucioarele, le pot transporta în diferite locații și își pot crea propriile povești. Această jucărie este perfectă pentru dezvoltarea imaginației și creativității copiilor.

Dimensiunile pachetului de transport auto sunt de 53 x 10 x 17 cm, ceea ce il face usor de depozitat si transportat. Este compact și convenabil de jucat oriunde - acasă, în aer liber sau chiar pe drum. Copiii se pot distra cu trenul singuri sau cu prietenii, creând diferite situații și scenarii de joc.

Mașina cu 4 formule este cadoul perfect pentru orice copil care iubește mașinile și se distrează cu ele. Este distractiv și interesant, oferind posibilități infinite de a juca. Lăsați copiii să se cufunde în lumea mașinilor și să-și creeze propriile povești.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14563

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16117
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Jucăriile din lemn se remarcă prin durabilitatea lor în timp - nu se zgârie, nu se sparg sau se îndoaie, culorile nu se estompează și rămân la fel de proaspete ca în prima zi. Ceasul nostru pinguin din lemn cu mâinile...
Referinta: 01010
7,59 Lei (TVA inclus) 4,78 Lei (Fara TVA) 25%
5,69 Lei (incl. TVA) 7,59 Lei
-25%
Această sticlă distractivă cu imaginea supererouului tău preferat va deveni un accesoriu indispensabil pentru copilul tău acasă și în străinătate! Potrivit pentru apă, suc și alte băuturi. Există un capac practic și...
Referinta: 06952
29,81 Lei (Fara TVA)
35,47 Lei (incl. TVA)
Aparat de cafea pentru copii cu design și funcții care seamănă foarte mult cu un aparat adevărat. Are sunete, efecte de lumină și funcționează cu apă reală! ·       Dimensiuni pachet in cm: 17 x 9,5 x 20 ·...
Referinta: 13214
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Un set de manichiura pentru copii care va incanta fiecare domnisoara. Pentru că conține tot ce aveți nevoie pentru unghii cu adevărat grozave - două markere colorate cu o perie și un stilou de decor, o foaie de...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare