×

CAMION TRANSFORMATOR CU SENA SI 4 MAȘINI ÎN BLISTER

Un camion de transport auto roșu cu un design unic care nu va trece neobservat de niciun copil. Sosește cu o mulțime de caracteristici și extra: un mecanism inerțial, un mâner pentru caroserie, o rampă extensibilă de 1,2 m care se transformă instantaneu într-o pistă cu 2 culoar, un cockpit care se deschide cu un lansator de catapultă și până la 4 căruțe de curse metalice. Să vedem a cui mașină va trece prima colivă și va câștiga premiul „Câștigător”! Amuzant, nu-i așa?

·       Dimensiuni pachet în cm: 37 x 11 x 16

·       Material: plastic netoxic, metal

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
45,48 Lei (incl. TVA)
38,22 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14562
Add to wishlist(1)
Descriere

Camionul Red Car Transporter cu design unic este jucăria perfectă pentru orice băiat căruia îi place să se distreze cu camioanele și mașinile.

Camionul de transport auto este echipat cu multe caracteristici și extra care îl fac și mai distractiv și interesant de jucat. Are un mecanism inerțial care permite camionului să se deplaseze singur după ce a fost pus în mișcare. Acest lucru oferă copiilor posibilitatea de a se bucura de un joc dinamic și distractiv.

În plus, camionul are și un mâner pentru caroserie care îl face mai ușor de transportat și manevrat. Acest lucru îl face convenabil și le permite copiilor să se distreze cu camionul oriunde ar merge.

Camionul are, de asemenea, o cabină care se deschide care dezvăluie un lansator de catapultă. Acest lucru adaugă și mai multă distracție jocului și le permite copiilor să creeze diferite scenarii și aventuri cu camionul.

Dar cea mai interesantă caracteristică a acestui camion de transport auto este rampa extensibilă de 1,2 m care se transformă instantaneu într-o cale cu două benzi. Acest lucru le permite copiilor să creeze diferite scenarii de joacă și să se distreze organizând curse cu cărucioare. Cine va fi cel mai rapid și va câștiga premiul Câștigător? Să vedem a cui mașină va trece prima cușcă!

Camionul transformator cu cărucioare este jucăria perfectă pentru băieții cărora le place să se distreze cu camioanele și mașinile. Oferă o serie de caracteristici și extra care asigură distracție și divertisment pentru copii. Acest produs este un cadou ideal pentru un baiat caruia ii place sa-si creeze propriile aventuri. Amuzant, nu-i așa?

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14562

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 03964
4,31 Lei (Fara TVA)
5,13 Lei (incl. TVA)
Un set minunat de mărgele de frumusețe pentru micile prințese! Cu ele puteți face o varietate de frumuseți - brățări, coliere și creați după bunul plac! Mărgelele vin la noi în două versiuni - pentru  petreceri...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare