×

MAȘINĂ DE ÎMPINS CU OCHI ȘI ELICE

Cărucior pentru copii sub formă de mașină amuzantă cu ochi și elice. Este conceput pentru copii mici și ajută la primii pași, dezvoltând coordonarea și încrederea în picioarele mici. Jucăria este ușor de împins deoarece are un mâner lung cu un capăt confortabil de prins. Când se mișcă, se aude un sunet, elicea de pe acoperișul căruciorului se rotește, ochii se mișcă, iar limba iese și se retrage. Divertisment minunat pentru cei mici, care provoacă zâmbete autentice și jocuri pline de distracție și râsete!

·       Dimensiuni pachet in cm: 31 x 36

·       Dimensiunile mașinii în cm: 21 x 12 x 14

·       Lungimea mânerului în cm: 47

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 18 luni.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
18,17 Lei (incl. TVA)
15,27 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Albastru
  • Rosu
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
12503
Add to wishlist
Descriere

Căruciorul este jucăria perfectă pentru copiii mici care învață să meargă. Este conceput pentru copii mici și îi ajută să dezvolte coordonarea și încrederea în picioarele lor mici.

Această mașină pentru copii are forma unei mașini amuzante cu ochi și aripioară, ceea ce o face și mai atractivă pentru copii. Jucăria este ușor de împins datorită mânerului lung cu un capăt confortabil de prins. Este conceput pentru a fi ușor de controlat de mâinile mici ale copiilor.

Când copilul împinge căruciorul emite un sunet, care îl amuză și îl motivează să-l împingă în continuare. Înotatoarea de pe acoperișul căruciorului se rotește, ochii se mișcă, iar limba iese și se retrage, aducând zâmbete pe fețele copiilor.

Acest cărucior este perfect pentru distracția în aer liber. Copiii îl pot folosi pe locul de joacă și acasă. Este fabricat din plastic non-toxic care este sigur pentru copii.

Dimensiunile pachetului sunt de 31 x 36 cm, iar dimensiunile mașinii în sine sunt 21 x 12 x 14 cm. Mânerul are 47 cm lungime, ceea ce îl face confortabil de ținut și împins copiilor.

PUSH CAR CU OCHI ȘI O INOTĂ este jucăria perfectă pentru copii pentru băieți. Nu oferă doar distracție și divertisment, dar îi ajută și pe copii să-și dezvolte abilitățile motorii și coordonarea. Acesta este cadoul perfect pentru orice copil mic care învață să meargă și vrea să se distreze în aer liber.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12503

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12252
56,07 Lei (Fara TVA)
66,72 Lei (incl. TVA)
Set de bucătărie roz, pe care fiecare mică gospodină îl va plăcea. Conține: trei tigăi cu capac, lingură cu găuri, spatulă, cuțit cu tăietură, două căni de ceai, două farfurii, friptură și o cutie cu suc de...
Referinta: 16017
6,03 Lei (TVA inclus) 3,80 Lei (Fara TVA) 25%
4,52 Lei (incl. TVA) 6,03 Lei
-25%
Un set de ștampile cu o varietate de imagini pe care fiecare copil le va aprecia. Colorate și distractive, ele îl vor ajuta pe copil să se exprime, dezvoltându-și în același timp gândirea logică și capacitatea de...
Referinta: 12552
40,77 Lei (Fara TVA)
48,52 Lei (incl. TVA)
Cântă melodia ta preferată și fă o poză în timp ce cânți. Și de ce să nu inviti prieteni și să organizezi un karaoke acasă? Cu acest set minunat de microfon și selfie stick, poți fi o vedetă! Pentru că are o grămadă...
Referinta: 06801
27,28 Lei (TVA inclus) 17,19 Lei (Fara TVA) 25%
20,46 Lei (incl. TVA) 27,28 Lei
-25%
Tort roz cu un cățeluș și lumânări, care se rotește la 360 de grade, strălucește și cântă „ La mulți ani”. Introduceți bateriile pentru a vedea totul și bucurați-vă de el! ·       Dimensiunile pachetului in cm: 17 x...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare