×

AUTOBUZ-TRANSPORTATOR CU 3 MAȘINI ȘI UN PIST

Un camion de transport auto cu 3 cărucioare și un lansator care va lăsa imaginația fiecărui copil să scape. Se prezinta sub forma unei valiza cu maner telescopic si clape laterale cu deschidere cu spatiu de depozitare pentru carucioare sau alte obiecte mici. Veți găsi, de asemenea, o bază lucioasă colorată, cu o imagine a unui peisaj urban, care va adăuga un aspect realist și va face jocurile și mai vesele și distractive!

·      Dimensiuni pachet in cm: 31 x 8 x 12

·      Material: plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
24,24 Lei (incl. TVA)
20,37 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14581
Add to wishlist
Descriere

Camionul de transport auto cu 3 cărucioare și un lansator este jucăria perfectă pentru băieți care își vor da frâu liber imaginației și creativității. Acest set de joacă oferă nu numai distracție, ci și o oportunitate de a dezvolta abilitățile motorii și coordonarea copilului.

Acest camion de transport auto vine sub forma unei valize care este ușor de transportat și depozitat. Este echipat cu un maner telescopic care poate fi scos si depozitat cu usurinta. De asemenea, valiza are clapete laterale care se deschid care oferă spațiu de depozitare pentru cărucioare sau alte obiecte mici. Acest lucru face jocul și mai organizat și mai convenabil pentru copii.

Camionul de transport auto vine cu 3 cărucioare care pot fi încărcate și trase cu lansator. Aceasta oferă oportunitatea pentru diferite jocuri și scenarii, în care copiii se pot distra creând diferite situații de transport și aventuri. Cărucioarele sunt fabricate din plastic non-toxic, făcându-le sigure pentru a se juca și durabile.

În plus, camionul de transport auto are o bază lucioasă colorată, cu un peisaj urban ilustrat. Acest lucru se adaugă la senzația realistă și face jocurile și mai vesele și distractive. Copiii își pot imagina că conduc pe străzile orașului și transportă diferite încărcături cu camionul lor.

Acest set de joacă este potrivit pentru vârsta de 3 ani în sus, fiind perfect pentru băieții cărora le place să se distreze cu mașini și vehicule. Nu numai că le va dezlănțui imaginația și creativitatea, dar îi va ajuta și să-și dezvolte abilitățile motorii și coordonarea.

Jucăria este realizată din plastic non-toxic de înaltă calitate, care este durabil și sigur pentru a se juca. Acest lucru asigură că copiii se vor distra mult timp cu această jucărie.

Adaugă acest camion valiza cu 3 cărucioare la colecția de joacă a băiatului tău și oferă-i ocazia să se distreze și să se dezvolte într-un mod distractiv și interactiv. Această jucărie îl va distra și îi va oferi nenumărate oportunități de a se juca și de a crea diferite scenarii.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14581

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 14549
7,62 Lei (Fara TVA)
9,07 Lei (incl. TVA)
Un set de 4 mașini mici specializate pentru desfășurarea diferitelor activități - un camion cu macara, un autocisternă, un camion de gunoi și un basculant. Vehiculele au un mecanism de tragere înapoi , care va face...
Referinta: 14367
15,14 Lei (TVA inclus) 9,54 Lei (Fara TVA) 25%
11,35 Lei (incl. TVA) 15,14 Lei
-25%
Un tren electric pe care fanii acestui tip de jucărie îl vor aprecia cu siguranță. Introduceți bateria și sunteți gata să plecați într-o aventură! ·      Dimensiuni pachet în cm: 44 x 5 x 6,5 ·      Alimentare: 1 x...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare