×

CASTELUL DE CAL SI CARURA

Castelul de basm cu un prinț, o prințesă și un cal cu trăsura este cel mai bun cadou pentru orice fetiță! Este realizata din plastic in culori placute si vine cu multe accesorii pentru mobilare. Și adăugând efectele de sunet și lumină, precum și o doză de imaginație, jocurile vor deveni și mai magice și mai interesante!

·       Dimensiuni pachet in cm: 34 x 6 x 32

·       Alimentare: 3 baterii AG13 de 1,5 V (incluse)

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
42,45 Lei (incl. TVA)
35,67 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
13218
Add to wishlist
Descriere

Castelul pentru cal și trăsura este o jucărie uimitoare care va încânta orice fetiță. Acesta este cadoul perfect pentru orice mică prințesă căreia îi place să se cufunde în lumea basmelor și a viselor. Jucăria este un castel minunat de păpuși care vine cu un prinț, o prințesă și un cal de trăsură.

Castelul este realizat din plastic de calitate superioara in culori placute care vor atrage atentia oricarui copil. A fost creata cu mare atentie la detalii si ofera numeroase accesorii de mobilier. Micile prințese se pot distra decorând castelul cu mobilier și accesorii care vin împreună cu setul. Acest lucru le va dezvolta abilitățile creative și imaginația.

Acest castel de păpuși are și efecte de sunet și lumină care vor face piesa și mai realistă și mai distractivă.

Castelul de cai și trăsuri este potrivit pentru copiii de peste 3 ani, ceea ce îl face o alegere ideală pentru micile prințese cărora le place să se distreze și să-și dezvolte abilitățile. Este conceput pentru siguranța copiilor și este fabricat din plastic non-toxic, cu care se poate juca în siguranță.

Castelul de sunet și lumină a fost creat cu multă dragoste și atenție la detalii pentru a oferi micilor prințese momente de distracție și emoție de neuitat. Jucăria este cadoul perfect pentru orice fetiță căreia îi place să se cufunde în lumea basmelor și să-și creeze propriile povești.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13218

Fisa tehnica

Livrat
noiembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 13176
30,58 Lei (Fara TVA)
36,38 Lei (incl. TVA)
Păpuși muzicale cu mâinile pocnind care arată exact ca cele două prințese din animație - au părul, coafurile și rochiile lor. Alege o păpușă prințesă sau distrează-te cu ambele în același timp, astfel încât jocul va...
Referinta: 16007
5,07 Lei (Fara TVA)
6,03 Lei (incl. TVA)
Ofertă grozavă pentru toți micuții iubitorii de târâtoare! Setul conține 2 șerpi - roșu și verde, fiecare compus din 12 piese din plastic. ·       Lungimea șarpelui în cm: 40 ·       Material: plastic non-toxic ·...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare