×

RADIOCOMANDĂ AUTO BAT 2 DIRECȚII 2 TIPURI

Această mașină magnifică cu telecomandă este dedicată super-eroului iubit și fanilor săi cei mai înfocați! Culorile și designul atractiv nu pot să nu atragă atenția fiecărui mic iubitor de viteze mari. Mașina este fabricată din plastic rezistent, se mișcă în 2 direcții - înainte/înapoi și este un plus grozav pentru colecția dvs. de vehicule!

Alegerea variantelor este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·      Dimensiuni pachet în cm: 24,5 x 10,5 x 9

·      Alimentare electrică pentru mașină: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·      Alimentare la distanță: 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·      Material: plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
24,24 Lei (incl. TVA)
20,37 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14534
Add to wishlist(1)
Descriere

Bat Car Radio Control 2 Ways 2 Types este jucăria perfectă pentru băieții care iubesc mașinile sport și vitezele mari. Această mașină magnifică cu telecomandă este dedicată super-eroului iubit și fanilor săi cei mai înfocați. Cu culorile și designul său atractiv, nu poate să nu atragă atenția fiecărui mic iubitor de mașini.

Realizata din plastic rezistent, aceasta masina este extrem de durabila si rezistenta. Se poate mișca în două direcții - înainte și înapoi, ceea ce le permite copiilor să se distreze și să se bucure de jocul lor. Mașina este un plus excelent pentru colecția de vehicule a oricărui copil.

Materialul din care este fabricata masina este plastic non-toxic, sigur pentru copii. Acest lucru asigură că copiii se pot distra în siguranță și fără risc de rănire. Mașina este potrivită copiilor peste 3 ani, ceea ce o face un cadou ideal pentru micii pasionați de mașini.

Jucăria este concepută având în vedere copiii și nevoile lor de distracție și distracție. Este modalitatea perfectă pentru copii de a învăța să-și controleze și să opereze jucăriile în timp ce se distrează și își dezvoltă abilitățile motorii.

Nu ezita să-i faci cadou băiatului tău această mașină sport minunată cu telecomandă. Îl va încânta și îi va oferi multe ore de distracție și joacă.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14534

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Batman
Razbunatorii
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 04362
11,45 Lei (Fara TVA)
13,63 Lei (incl. TVA)
Divertisment excelent pentru fanii animației și ai personajului său principal - căruciorul roșu. Vine cu un mecanism inerțial și este complet pregătit pentru jocuri și aventuri ! ·       Dimensiuni in cm: 30 x 14 x...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare