×

RADIOCOMANDĂ AUTO SPIDER 4 DIRECȚII 2 TIPURI

O mașină sport uimitoare, cu un aspect atractiv și control radio, dedicată super-eroului preferat și fanilor săi cei mai înfocați! Mașina este complet controlată prin radio - se mișcă înainte/înapoi, se întoarce la stânga/dreapta și este atât de distractivă, încât va ocupa foarte repede locul de mândrie în colecția ta de jucării preferate!

Alegerea variantelor este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·      Dimensiuni pachet în cm: 25 x 12,5 x 9

·      Alimentare electrică pentru mașină: 4 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·      Alimentare la distanță: 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·      Material: plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
30,31 Lei (incl. TVA)
25,47 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14535
Add to wishlist(1)
Descriere

Radio Control Spider Car 4 Ways 2 Types este o jucărie uimitoare care va impresiona orice băiat. Este perfect pentru joacă și distracție și va oferi copiilor ore întregi de distracție și distracție.

Mașina este echipată cu control radio complet, care îi permite să se deplaseze înainte și înapoi și să vire la stânga și la dreapta. Acest lucru face jocul și mai distractiv și interesant. Micuții șoferi se vor bucura să conducă mașina și o vor putea folosi oricând și oriunde.

Această mașină sport cu telecomandă este o jucărie perfectă pentru băieții care iubesc mașinile și supereroii. A fost creata cu mare atentie la detalii si are un design atractiv care va impresiona orice mic automobilist. Mașina este dedicată super-eroului preferat și are logo-ul și culorile lui, ceea ce o face și mai interesantă pentru copii.

Această jucărie este potrivită pentru copiii de peste 3 ani și este fabricată din plastic non-toxic, sigur de utilizat. Este ușor și confortabil de ținut, ceea ce le permite copiilor să-l controleze ușor și fără probleme.

Mașina este perfectă ca un cadou pentru micii șoferi și fanii supereroilor. Cu el, copiii se vor distra și își vor dezvolta abilitățile motorii și coordonarea. Mașina va ocupa locul de mândrie în colecția de jucării preferate a oricărui băiat și îi va aduce multă bucurie și plăcere.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14535

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Razbunatorii
Spiderman
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12463
9,41 Lei (Fara TVA)
11,20 Lei (incl. TVA)
Această mașinuță-gărgăriță este jucăria preferată a celor mici și este dotată cu un mecanism simplu - un băț de împingere și o gărgăriță pe roți. Când se mișcă, gărgărița dă din aripi, „zboară” și scoate sunete,...
Referinta: 12458
16,55 Lei (Fara TVA)
19,69 Lei (incl. TVA)
O jucărie din plastic cu barcă de împingere cu un sunet distractiv și un mâner reglabil cu un finisaj confortabil, concepută pentru copiii mici. Ajută la primii pași, dezvoltând echilibrul, coordonarea și încrederea...
Referinta: 16129
11,45 Lei (Fara TVA)
13,63 Lei (incl. TVA)
Un puzzle distractiv cu diferite tipuri de animale. Aranjarea acestuia este o adevărată distracție și dezvoltă gândirea logică, abilitățile vizuale, motricitatea fină, percepția culorilor și o grămadă de alte calități...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare