×

MASCĂ HUGGIE 4 CULORI

Mai ales pentru cei mai înfocați fani ai lui Huggies! Masca are un elastic confortabil pentru a se potrivi perfect pe capul fiecărui copil. Și nu numai pentru un copil! Asa ca te vei putea distra impreuna cu parintii tai si vei face fiecare zi de neuitat!

·       Culoare: albastru, roz, alb, negru

·       Dimensiuni in cm: 19 x 20

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani an

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
9,08 Lei (incl. TVA) 12,10 Lei
-25%
12,10 Lei (TVA inclus) 7,63 Lei (Fara TVA) 25%
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Alb
  • Roz
  • Albastru
  • Negru
in stoc
Referinţă:
12382
Add to wishlist
Descriere

Huggy Mask 4 Colors este masca de carnaval perfectă pentru copii, care va adăuga și mai multă distracție și emoție Halloween-ului. Special concepută pentru cei mai înfocați fani ai lui Huggy, această mască este accesoriul perfect pentru a le completa costumul și a-i transforma în adevărați eroi.

Masca este fabricată din plastic non-toxic de înaltă calitate, care este sigur pentru copii și nu prezintă un risc pentru sănătatea lor. Este echipat cu un elastic confortabil care permite ca masca sa se potriveasca perfect pe capul oricarui copil. Dar nu numai copiii se pot bucura de această mască de carnaval - și părinții se pot alătura distracției și pot face fiecare zi de neuitat pentru întreaga familie.

Masca Huggy este disponibilă în patru culori diferite - albastru, roz, alb și negru. Acest lucru oferă copiilor posibilitatea de a-și alege culoarea preferată sau de a combina diferite culori pentru a crea un aspect unic și individual. Aceste culori strălucitoare și vibrante adaugă și mai multă distracție și emoție ținutei de carnaval pentru copii.

Masca este ușoară și confortabilă de purtat, permițând copiilor să se miște liber și să se distreze fără obstacole.

Masca Huggy este concepută ținând cont de copii și de nevoile acestora, oferind confort și distracție în timpul evenimentelor de carnaval sau de Halloween. Aceasta masca este accesoriul perfect care va face orice copil fericit si il va face sa se simta ca niste adevarate personaje Huggy.

Ia masca Huggy si bucura-te de momente de neuitat alaturi de copilul tau. Această mască de carnaval este modalitatea perfectă de a te distra împreună și de a crea amintiri speciale care vor rămâne în inimile tale pentru totdeauna.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12382

Fisa tehnica

Livrat
septembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 06926
78,86 Lei (TVA inclus) 49,70 Lei (Fara TVA) 25%
59,15 Lei (incl. TVA) 78,86 Lei
-25%
Cuburi de construit cu trei vehicule și un bărbat, potrivit pentru fete și băieți. Conține 57 de elemente de construcție și o broșură cu descrieri detaliate. Un instrument grozav de distracție care dezvoltă...
Referinta: 06936
36,38 Lei (TVA inclus) 22,93 Lei (Fara TVA) 25%
27,28 Lei (incl. TVA) 36,38 Lei
-25%
Acest set de construcții este special conceput pentru micii fani ai supereroilor din film. Conține 52 de elemente, a căror aranjare este ușoară si plăcută, dar si utilă, deoarece dezvolta si îmbunătățește unele dintre...
Referinta: 12397
27,26 Lei (Fara TVA)
32,44 Lei (incl. TVA)
Iti place sa gatesti? Și îți place seria de desene animate cu porci? Dacă răspunsul este da și știm că este, atunci acest set minunat de bucătărie este doar pentru tine! Contine: o plita incinsa, 2 ustensile de gatit,...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 16032
26,75 Lei (Fara TVA)
31,83 Lei (incl. TVA)
Un puzzle colorat cu fluturi, alcătuit din 35 de piese mari. Aranjarea acestuia este o adevărată distracție și dezvoltă gândirea logică, abilitățile vizuale, percepția culorilor și o grămadă de alte calități utile...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare