×

BARCĂ CU MOTOR PE BATERII

Barcă din plastic cu baterii și lumini de gheață, potrivită pentru copii mari și părinți cu imaginație! Forma și designul jucăriei îi permit să fie transportată pe apă - distrați-vă la piscină și chiar și în cada de acasă!

·       Dimensiuni pachet în cm: 23 x 9 x 11

·       Material: plastic non-toxic

·       Alimentare: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivită pentru copii peste 14 ani.

·       Fabricată in China

Citeste mai multArata mai putin
19,32 Lei (incl. TVA) 25,76 Lei
-25%
25,76 Lei (TVA inclus) 16,24 Lei (Fara TVA) 25%
in stoc
Referinţă:
14357
Add to wishlist(1)
Descriere

O barcă alimentată de baterii într-o cutie este jucăria perfectă pentru băieți, care îi va distra și le va dezvolta imaginația și coordonarea. Această barcă din plastic este echipată cu lumini LED care o fac și mai distractivă și mai realistă. Este perfect pentru a te juca la piscina sau chiar in cada de acasa.

Forma și designul bărcii sunt special concepute pentru a pluti pe apă. Acest lucru face jocul și mai distractiv și mai realist, permițând copiilor să se bucure de aventurile acvatice în timp ce își dezvoltă abilitățile de joc și imaginația. Barca este potrivită copiilor mari și părinților care doresc să se distreze împreună.

Barca alimentată cu baterii este potrivită pentru copiii cu vârsta peste 14 ani. Este conceput pentru a fi sigur și distractiv pentru copiii mai mari care au deja abilități de joc mai dezvoltate. Se pot distra și se pot bucura de aventurile lor în apă, în timp ce își dezvoltă abilitățile și imaginația.

Această barcă pentru copii alimentată cu baterii este concepută ținând cont de copii și de nevoile lor de distracție și distracție. Barca este un cadou ideal pentru băieții care iubesc aventurile pe apă și se bucură de jocurile în aer liber.

Luați barca și scufundați-vă în lumea imaginației și a distracției. Aceasta este jucăria perfectă care îi va distra pe copii și îi va încuraja să-și dezvolte abilitățile și imaginația. Nu ratați ocazia de a vă distra alături de întreaga familie și de a crea împreună amintiri de neuitat.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14357

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 06859
21,21 Lei (TVA inclus) 13,37 Lei (Fara TVA) 25%
15,91 Lei (incl. TVA) 21,21 Lei
-25%
Cunoscutul și îndrăgitul joc „Darts” vine într-o versiune diferită, dar totuși distractivă - cu veste și bile. Există doi jucători - există două veste în set. Pune-le și fugi! Câștigătorul este cel care reușește mai...
Referinta: 19185
7,62 Lei (Fara TVA)
9,07 Lei (incl. TVA)
O colecție de 4 figurine reptile care îi vor încânta pe toți iubitorii de animale mici și le vor stimula curiozitatea și abilitățile cognitive. Sunt realizate din materiale sigure și oferă divertisment și învățare...
Referinta: 13141
43,32 Lei (Fara TVA)
51,55 Lei (incl. TVA)
O păpușă cu o rochie roz moale și o pălărie, care se sprijină dulce pe spate, punându-și mâna sub cap. Este realizat din plastic și cauciuc și vine complet cu o pernă și o sticlă de apă sau lapte. Scoateți banda din...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare