×

MAȘINĂ DE POMPIERI CU CISTERNĂ DE APĂ

O mașină specială de pompieri pentru toți cei mici care visează să devină pompieri când vor fi mari! Culoare roșie, aspect atractiv, rezervor cu scară, mecanism inerțial - toate extrasele care fac jucăria și mai plăcută și dorită!

·       Dimensiuni pachet în cm: 33 x 11 x 15

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani an

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
19,69 Lei (incl. TVA)
16,55 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14479
Add to wishlist
Descriere

Camionul de pompieri cu rezervor este un camion de pompieri special conceput pentru toți copiii al căror vis este să devină pompieri când vor crește! Această jucărie este perfectă pentru băieții care iubesc camioanele de pompieri și vor să se distreze jucându-se cu ele.

Acest camion de pompieri este realizat într-o culoare roșie atractivă care îl face și mai distractiv și mai atrăgător pentru copii. Cu aspectul său realist, va capta imaginația oricărui copil și îi va permite să se bucure de jocul de rol ca un pompier adevărat.

Camionul de pompieri are un mecanism de inerție care permite camionului să se deplaseze înainte atunci când este împins și eliberat. Acest lucru adaugă un element suplimentar de distracție și realism la joc.

Ambalajul jucăriei măsoară 33 x 11 x 15 cm, ceea ce face ca aceasta să fie ușor de depozitat și transportat. Este fabricat din plastic netoxic, care este sigur pentru copii și îndeplinește toate standardele europene de calitate și siguranță.

Mașina de pompieri în blister este potrivită pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani care iubesc mașinile de pompieri și vor să se distreze prin jocuri de rol. Este ideal pentru a se juca acasă sau în aer liber, iar copiii se pot bucura de ore nesfârșite de distracție și emoție.

Acest camion de pompieri de jucărie cu cisternă este fabricat în China și este una dintre cele mai populare jucării pentru băieți. Cu ea, copiii își pot trăi visele și fanteziile de a fi pompieri și se pot distra devenind adevărați eroi. Lasă-ți copilul să se bucure de ore nesfârșite de distracție cu această jucărie grozavă de pompieri!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14479

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 09191
6,34 Lei (TVA inclus) 4,00 Lei (Fara TVA) 25%
4,76 Lei (incl. TVA) 6,34 Lei
-25%
O tablă-tabletă magică uimitoare cu o copertă tip carte, pe care poți desena orice imagine pe care o poate crea imaginația ta. Și apoi trebuie doar să glisați radiera și tabla este din nou albă - gata pentru următorul...
Referinta: 13095
26,37 Lei (TVA inclus) 16,62 Lei (Fara TVA) 25%
19,78 Lei (incl. TVA) 26,37 Lei
-25%
Păpușă drăguță de cauciuc cu paie și balon. Aruncă balonul și strânge-l pentru a descoperi surpriza! Și ceea ce este - află singur! Colectează toate păpușile pentru a face jocul și mai distractiv și mai interesant!...
Referinta: 16091
14,00 Lei (Fara TVA)
16,66 Lei (incl. TVA)
Little Pony puzzle pentru copii pentru toți fanii animației! Contine 60 de piese pe care trebuie sa le conectezi pentru a obtine poza de pe cutie. Și în timp ce rezolvi puzzle-ul - nu uita să te distrezi! ·...
Referinta: 02165
182,03 Lei (TVA inclus) 114,73 Lei (Fara TVA) 25%
136,53 Lei (incl. TVA) 182,03 Lei
-25%
Bucătărie grozavă pentru toți micii bucătari! Asamblarea acesteia este ușoară și distractivă, iar jocurile de după aceea - chiar mai mult! Pentru că conține tot ce vei găsi în orice bucătărie adevărată: ustensile...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare