×

SET CUBURI DE CONSTRUIT CU TOBOGAN 89 PIESE

Un constructor interesant pentru cei cărora le place să asambleze cărămizi și să-și dezvolte imaginația! Construiți structura pe șantier, încercând să construiți astfel încât bilele să poată trece nestingherite pe tobogan. Setul include un pliant cu exemple de modele - folosiți-l sau improvizați și creați-vă propriile modele!

·       Numar de piese: 89

·       Dimensiuni pachet în cm: 26 x 10 x 20

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
35,25 Lei (incl. TVA) 47,01 Lei
-25%
47,01 Lei (TVA inclus) 29,63 Lei (Fara TVA) 25%
in stoc
Referinţă:
16049
Add to wishlist(1)
Descriere

Setul de construcție al toboganelor din 89 de piese este perfect pentru copiii cărora le place să asambleze cărămizi și să-și dezvolte imaginația. Acest constructor este potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete cărora le place să se joace cu constructorii.

Cu ajutorul acestui constructor, copiii pot construi diferite structuri pe șantier. Este important ca aceștia să încerce să aranjeze elementele astfel încât bilele să poată trece neobstrucționate pe tobogan. Acest lucru nu numai că dezvoltă abilitățile tehnice ale copiilor, dar îi încurajează și să gândească logic și să se distreze.

Setul include 89 de piese, care sunt suficiente pentru a crea structuri diferite. În pachet este inclus și un pliant cu modele de model pe care copiii le pot folosi pentru inspirație. În plus, pot improviza și crea propriile proiecte, ceea ce le stimulează gândirea creativă și imaginația.

Acest constructor pentru copii este conceput cu gândul la copii și este conceput pentru a le oferi ore întregi de distracție și distracție. Setul de construcție de 89 de piese este un cadou perfect pentru orice copil căruia îi place să construiască și să creeze. Nu numai că îi va distra, ci și le va dezvolta abilitățile și imaginația.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16049

Fisa tehnica

Livrat
august 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05714
33,89 Lei (Fara TVA)
40,33 Lei (incl. TVA)
O pușcă din plastic cu o lunetă și suport optic pe care nu o poți rata! Marcați-vă ținta, țintiți și trageți! Setul este conceput pentru copii adulți și părinți imaginativi. Conține 10 cartușe ușoare cu vârf de...
Referinta: 02486
11,20 Lei (TVA inclus) 7,06 Lei (Fara TVA) 25%
8,40 Lei (incl. TVA) 11,20 Lei
-25%
Acest set de trei animale din plastic este un element obligatoriu în orice castel al prințesei. Create pe baza filmul de animație, animalele de companie ale eroinelor se așteaptă să devină și prietenii tăi. ·...
Referinta: 16125
9,41 Lei (Fara TVA)
11,20 Lei (incl. TVA)
Chitara roz care funcționează cu baterii, cu imaginea unui animal zâmbitor. Este colorat și distractiv și este echipat cu butoane care redă sunete și melodii diferite. Potrivit pentru distracție solo sau jocuri...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare