×

IEPURAȘ CU INELE 10 BUC

O piramidă colorată pentru bebeluși care constă din 9 inele de diferite dimensiuni și un iepuraș zâmbitor deasupra. Pe langa faptul ca jucaria este extrem de distractiva, este si utila – stimuleaza dezvoltarea gandirii logice a bebelusului, imaginatia, coordonarea, recunoasterea culorilor și formelor.

·       Dimensiuni in cm: 14 x 29

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 12 luni.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
13,63 Lei (incl. TVA)
11,45 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12505
Add to wishlist
Descriere

Iepurașul inel pentru copii este jucăria educațională perfectă pentru copiii mici. Este confectionat din plastic non-toxic si este potrivit pentru copii peste 12 luni. Este alcătuit din 9 inele de diferite dimensiuni și un iepuraș zâmbitor deasupra.

Această piramidă colorată pentru bebeluș nu este doar distractivă, ci și utilă pentru dezvoltarea bebelușului mic. Jucăria stimulează gândirea logică, imaginația, coordonarea și recunoașterea culorilor și formelor. Cu ajutorul inelelor, copilul poate crea diferite combinații și își poate construi propriul turn.

Dimensiunile jucăriei sunt de 14 x 29 cm, ceea ce o face ideală pentru mâinile mici ale copiilor. Este usoara si usor de tinut in mana, ceea ce permite bebelusului sa o foloseasca fara probleme. Inelul pentru bebeluși este conceput pentru distracție și educație, oferind în același timp siguranță și confort copilului.

Această jucărie educativă este potrivită atât pentru băieți, cât și pentru fete. Oferă oportunități nesfârșite de joacă și învățare. Copiii se pot distra aranjand inelele in timp ce isi dezvolta abilitatile motorii si imaginatia.

Inelul pentru copii este un cadou ideal pentru copiii mici. Nu numai că îi va distra, dar îi va ajuta și să-și dezvolte abilitățile și abilitățile. Această jucărie este perfectă pentru casă, dar poate fi folosită și în creșă sau în clasă.

Această piramidă colorată pentru copii este de înaltă calitate și durabilitate. A fost creat pentru utilizarea pe termen lung și siguranța copiilor. Iepurașul inel pentru bebeluși este jucăria perfectă care va distra și educa copilul într-una singură. Nu ezita să-l cumperi și să-l dăruiești micuței tale comori!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12505

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05584
10,68 Lei (Fara TVA)
12,71 Lei (incl. TVA)
Un pistol verde alimentat de baterii care strălucește și scoate sunete complet reale atunci când apăsați butonul declanșator. Nu te vei plictisi de el și cu siguranță vei câștiga fiecare joc de război. ·...
Referinta: 09305
3,64 Lei (TVA inclus) 2,30 Lei (Fara TVA) 25%
2,73 Lei (incl. TVA) 3,64 Lei
-25%
Tija de lumină magică pe un arc în diferite forme. Deveniți o adevărată zână prin simpla apăsare a unui buton. ·       Opțiune: trandafir, stea, inimă (selectată la întâmplare) ·       Dimensiuni în cm: 25 x 3 x...
Referinta: 14564
11,45 Lei (Fara TVA)
13,63 Lei (incl. TVA)
Micul tractor cu remorcă va fi un plus excelent pentru colecția dvs. de mașini agricole. Jucăria are un aspect realist și are un mecanism inerțial. Și aceasta este, fără îndoială, o garanție a bunei dispoziții și a...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare