×

CAMION MARE SORTATOR 17 BUC

Un camion sortator colorat, cu capace laterale care se deschid și 2 seturi de forme - cu animale și cu cifre/litere, care îi va stimula pe copii să-și dezvolte imaginația, coordonarea și încrederea în propriile acțiuni. Și în timp ce caută și găsește elementele colorate care se potrivesc în găurile sortatorului, copilul își va forma în sine toate aceste calități utile și o grămadă de altele. În plus, camionul este potrivit și pentru distracția pe nisipul de pe plajă, deoarece vine complet cu vâslă, sită și 2 lopeți. Jocurile nu au fost niciodată atât de distractive!

Combinațiile de culori variază și pot fi diferite de cele din imagine!

·       Dimensiuni pachet în cm: 33 x 20 x 21

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 12 luni.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
39,41 Lei (incl. TVA)
33,12 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12485
Add to wishlist
Descriere

Un camion mare de sortare cu plasă de 17 piese este jucăria perfectă pentru băieți, care va distra și va stimula dezvoltarea educațională a copiilor. Acest camion de sortare colorat este echipat cu uși laterale care se deschid și 2 seturi de forme - cu animale și cu cifre/litere. Această jucărie îi va ajuta pe copii să-și dezvolte imaginația, coordonarea și încrederea în propriile acțiuni.

Pe măsură ce copilul caută și găsește elementele colorate care se potrivesc în găurile sortatorului, el își va forma în sine toate aceste calități utile și o grămadă de altele. Este o modalitate grozavă pentru copii de a se distra și de a învăța în același timp.

În plus, camionul este potrivit și pentru distracția pe nisipul de la malul mării, deoarece setul include o paletă, sită și 2 lopeți. Ei vor distra în continuare copiii și îi vor încuraja să creeze diferite forme și figuri în nisip. Astfel, copiii se pot bucura de jocul lor atât acasă, cât și pe plajă.

Jucăria este realizată din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii peste 12 luni, ceea ce îl face o alegere ideală pentru copiii mici care au nevoie de jocuri distractive și educative.

Un camion mare de sortare cu plasă de 17 piese este jucăria perfectă pentru băieți, care îi va distra și îi va ajuta să-și dezvolte imaginația, coordonarea și încrederea în propriile acțiuni. Această jucărie educativă este potrivită atât pentru joacă acasă, cât și pe plajă.

Nu rata ocazia de a oferi copilului tău această jucărie distractivă și utilă!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12485

Fisa tehnica

Livrat
noiembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 09961
37,90 Lei (TVA inclus) 23,89 Lei (Fara TVA) 25%
28,43 Lei (incl. TVA) 37,90 Lei
-25%
Dragonul roșu cu aripi din plastic rezistent. Face zgomote înfricoșătoare, deschide gura, iar ochii i se luminează când apeși pe piciorul stâng. Un supliment extraordinar la colecția ta de animale înfricoșătoare, care...
Referinta: 05755
10,17 Lei (Fara TVA)
12,10 Lei (incl. TVA)
Baghetă de semnal luminos, cu care te vei transforma într-un adevărat polițist! Cu el, poți controla „traficul” acasă și poți direcționa părinții către camerele corespunzătoare pentru a îndeplini sarcini specifice...
Referinta: 05729
15,27 Lei (Fara TVA)
18,17 Lei (incl. TVA)
Un set grozav conceput pentru distracție de unul singur sau pentru bătălii distractive cu prietenii! Include pușcă cu lunetă, 6 bile luminoase, 2 săgeți de spumă, arc cu 3 săgeți, țintă din plastic. ·...
Referinta: 02319
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Un microfon din plastic care funcționează cu baterie, care va atrage instantaneu atenția oricărei mici zâne. Pentru că pe lângă faptul că este în cea mai preferată culoare feminină – roz, el are o panglică frumoasă cu...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare