×

TRACTOR CU REMORCA 28 CM

Micul tractor cu remorcă va fi un plus excelent pentru colecția dvs. de mașini agricole. Jucăria are un aspect realist și are un mecanism inerțial. Și aceasta este, fără îndoială, o garanție a bunei dispoziții și a distracției la maxim!

·       Dimensiuni pachet în cm: 28 x 8 x 11

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
13,63 Lei (incl. TVA)
11,45 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14564
Add to wishlist(1)
Descriere

Remorca tractorului este un cadou perfect pentru orice băiat. Această jucărie face parte din colecția de mașini agricole și va fi un bun plus la aceasta.

Tractorul este proiectat cu un aspect realist care va impresiona orice fermier mic. Are un mecanism de inerție care permite tractorului să avanseze cu propria putere. Acesta este ideal pentru dezvoltarea abilităților motorii și a coordonării copilului.

Această jucărie este potrivită pentru copiii de peste 3 ani, ceea ce o face o alegere ideală pentru micii fermieri cărora le place să se distreze cu mașinile agricole. Remorca tractorului îi va inspira pe copii să-și creeze propriile povești și aventuri la fermă.

Acest tractor pentru copii cu remorcă este de înaltă calitate și durabilitate. Este construit pentru a rezista la utilizare intensă și a supraviețui multor jocuri și divertisment. Este ideal pentru joacă în interior, dar poate fi folosit și în aer liber, cum ar fi o grădină sau o cutie de nisip.

Nu este doar o jucărie distractivă, ci și un instrument pentru dezvoltarea imaginației și creativității copiilor. Se pot distra creând diferite scenarii și roluri, cum ar fi fermierii sau șoferii de tractor. Acest lucru îi va ajuta să-și dezvolte abilitățile sociale și de comunicare.

Remorca tractorului este cadoul perfect pentru orice băiat care iubește agricultura și mașinile. Jucăria este o modalitate ideală de a încuraja interesul copiilor pentru agricultură și de a le dezvolta abilitățile și talentele.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14564

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16053
53,52 Lei (Fara TVA)
63,69 Lei (incl. TVA)
Jucăriile Montessori sunt interesante. Ei dezvoltă imaginația, gândirea, motricitatea fină și abilitățile de construire care vor ajuta ulterior copiii în desfășurarea diverselor activități. Jocul nostru îndeplinește...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare