×

CONSTRUCTOR MOTOR 397 PIESE

O ofertă grozavă pentru toți pasionații mici și mari cărora le place să demonteze lucrurile în părțile lor componente și apoi să le pună din nou împreună! Constructorul de tip Lego este compus din 397 de piese, cu ajutorul carora poti construi setul atractiv de motocicleta si casca. Dacă aveți dificultăți, utilizați broșura de instrucțiuni inclusă în kit. Și când ai terminat, pune-ți opera de artă într-un loc proeminent pentru ca toată lumea să se bucure de creația ta unică!

·       Numar de piese: 397

·       Dimensiuni pachet în cm: 41 x 5 x 29

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 6 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
45,48 Lei (incl. TVA)
38,22 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
16188
Add to wishlist
Descriere

Motor 397 Parts Builder este o propunere excelentă pentru toți entuziaștii mici și mari cărora le place să demonteze lucrurile în părțile lor componente și apoi să le reunească din nou! Această jucărie pentru copii este un cadou ideal pentru un băiat căruia îi place să se distreze și să-și dezvolte imaginația.

Setul de constructie este de tip Lego si este format din 397 de piese pe care copilul le poate folosi pentru a construi setul atractiv de motocicleta si casca. Cu ajutorul acestor piese, copilul își poate crea propria mașină motorizată pe care să o folosească pentru joacă sau decor.

De asemenea, este inclusă o broșură de instrucțiuni pentru a ajuta copilul să monteze bicicleta și casca. Acest lucru este util în special pentru copiii mai mici care nu sunt încă familiarizați cu seturile de construcție. Instrucțiunile sunt ușor de urmat și vor ajuta copilul să-și creeze creația unică.

Setul de construcție „Motor 397 parts” este realizat din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Acest lucru asigură că copilul se poate distra și se poate asambla în siguranță, fără a fi nevoit să-și facă griji cu privire la substanțele sau materialele dăunătoare.

Dimensiunile pachetului sunt de 41 x 5 x 29 cm, ceea ce il face usor de depozitat si transportat. Aceasta înseamnă că copilul îl poate lua cu el oriunde ar merge și se poate distra punând bicicleta și casca împreună.

Constructorul de motoare este potrivit pentru copiii peste 6 ani. Este conceput pentru a dezvolta abilitățile tehnice și imaginația copilului. Asamblarea constructorului va ajuta copilul să-și dezvolte abilitățile motorii fine, coordonarea și gândirea logică.

Acest kit de construcție este cadoul perfect pentru un băiat căruia îi place să se distreze și să creeze lucruri cu mâinile sale. Îl va distra și îl va ajuta să-și dezvolte abilitățile creative și de inginerie. După ce copilul a terminat de asamblat bicicleta și casca, le poate expune într-un loc proeminent pentru ca toată lumea să se bucure de creația lor unică.

Nu rata ocazia de a oferi copilului tău acest kit de construcție și de a-l inspira să creeze și să se distreze! Acest constructor îl va introduce în lumea magică a asamblarii și îi va oferi posibilitatea de a-și exprima imaginația și creativitatea.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16188

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 19178
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Geanta de box in culorile SUA si o pereche de manusi concepute pentru toti micutii iubitori ai acestui sport. Simte-te ca un adevărat boxer și exersează-ți abilitățile dezvoltându-le și perfecționându-le! Și fără a...
Referinta: 61070
21,65 Lei (Fara TVA)
25,76 Lei (incl. TVA)
O pistă din plastic cu anvelope de prindere masive care va depăși orice obstacol de pe traseu. Dispune de o cabină spațioasă cu un șofer uman și o vâslă care ridică și coboară. Distrează-te acasă, în parc, la...
Referinta: 14568
11,45 Lei (Fara TVA)
13,63 Lei (incl. TVA)
Un mic jeep inerțial cu o remorcă care transportă o barcă. Setul este o completare excelentă la colecția de vehicule și va deveni rapid jucăria ta preferată! Culorile variază și pot fi diferite de cele din imagine!...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 61056
28,02 Lei (Fara TVA)
33,34 Lei (incl. TVA)
Pinurile de bowling colorate sunt un plus distractiv la jocurile pentru copii. Și pe lângă faptul că este super distractiv , jocul cu ei îl ajută pe copilul să-și îmbunătățească concentrarea și coordonarea, să-și...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare