×

BEBELUȘ PLÂNGĂCIOS 3 CULORI

Bebeluș drăguț de cauciuc cu ochi mari,  membre și cap mobil. Vorbește, plânge și râde de îndată ce apeși butonul de pe spate și înainte de asta nu uita să scoți banda din compartimentul bateriei! Bebelușul este îmbrăcat într-o salopetă distractivă cu glugă și vine cu suzetă și biberon.

·      Culoare: albastru, alb, violet

·      Dimensiunile pachetului in cm: 14 x 10,5 x 21

·      Alimentare: 3 baterii AG13 de 1,5 V (incluse)

·      Material : plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
40,94 Lei (incl. TVA)
34,40 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Alb
  • Albastru
  • Violet
in stoc
Referinţă:
13054
Add to wishlist
Descriere

Bebelușul care plânge cu sunete este jucăria perfectă pentru copii pentru fetele cărora le place să aibă grijă de păpușile lor. Acest bebelus interactiv a fost creat cu mare atentie la detalii si ofera o experienta magica.

Drăguțul bebeluș de cauciuc are ochi mari și membre și cap mobil, ceea ce îl face și mai realist. Poate vorbi, plânge și râde și tot ce trebuie să faci este să apeși mașina pe spate.

Bebelușul este îmbrăcat într-o salopetă distractivă cu glugă, ceea ce îl face și mai drăguț și mai atractiv pentru copii. In set sunt incluse o suzeta si biberon, care completeaza jocul si le permit copiilor sa se distreze ingrijindu-si bebelusul.

Jucaria este alimentata de 3 baterii de tip AG13, care sunt incluse in set. Aceasta înseamnă că copiii pot începe să se distreze imediat după deschiderea pachetului.

Jucăria este realizată din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani, ceea ce îl face un cadou ideal pentru micile prințese cărora le place să aibă grijă de păpușile lor.

Această păpușă cu sunet a fost creată cu mare atenție la detalii și oferă copiilor o experiență magică care îi va distra și le va dezvolta abilitățile sociale și de îngrijire.

Bebelușul care plânge cu sunet este cadoul perfect pentru fetițele cărora le place să aibă grijă și să se distreze cu păpușile lor. Această jucărie interactivă le va oferi ore nesfârșite de distracție și le va dezvolta imaginația, abilitățile sociale și sentimentele de grijă și dragoste pentru ceilalți.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13054

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Plângeți Bebelușii
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05693
8,13 Lei (Fara TVA)
9,67 Lei (incl. TVA)
Deveniți un adevărat soldat cu această pușcă de lunetist în culoarea de camuflaj! Cu el nu poți rata, deoarece are o vizor optic pentru o țintire excelentă. Și gloanțele de apă sunt sigure și te poți juca fără să-ți...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 06950
26,75 Lei (Fara TVA)
31,83 Lei (incl. TVA)
Popicele de bowling colorate, dedicate animației regatul de gheață, sunt un plus distractiv la jocurile pentru copii. Cu acest colorat, micuții nu numai că își vor îmbunătăți concentrarea și coordonarea, dar se vor și...
Referinta: 12495
33,12 Lei (Fara TVA)
39,41 Lei (incl. TVA)
O bufniță drăguță de pluș cu burtă de plastic de care micuțul tău se va îndrăgosti la prima vedere! Îl va însoți în fiecare noapte în lumea magică a viselor, liniștindu-l și ajutându-l să adoarmă dulce. Bufnița...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 05278
22,16 Lei (Fara TVA)
26,37 Lei (incl. TVA)
Un pistol multifuncțional care poate trage 2 tipuri de cartușe - săgeți moi și bombe de apă. De asemenea, are o vizor laser cu infraroșu care face imposibilă ratarea țintei! Arma vine completă cu 4 săgeți din spumă,...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare