×

CONSTRUCTOR AUTO 2-IN-1 218 PIESE

O ofertă grozavă pentru toți entuziaștii, tineri și bătrâni, cărora le place să demonteze lucrurile în părțile lor componente și apoi să le pună din nou împreună! Constructorul nostru în stil LEGO este format dintr-un total de 218 piese pentru a construi cele două mașini sport minunate. Dar atentie! Fiecare mașină poate fi asamblată în două moduri diferite, ceea ce face procesul și mai distractiv! În kit sunt incluse broșuri cu instrucțiuni detaliate și autocolante adezive pentru a vă face creațiile complete și cu adevărat unice!

·       Numar de piese: 218

·       Dimensiuni pachet în cm: 36 x 5 x 25

·       Dimensiunile mașinii asamblate în cm: 12 x 5,5 x 4

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 6 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
30,31 Lei (incl. TVA)
25,47 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
16183
Add to wishlist
Descriere

Setul de construcție CAR CONSTRUCTOR 2 ÎN 1 este un cadou ideal pentru băieții cărora le place să monteze și să demonteze diverse obiecte. Acest kit de construcție pentru copii oferă tinerilor și bătrânilor entuziaști oportunitatea de a crea două mașini sport grozave folosind un total de 218 piese.

Acesta este setul de construcție care va stârni imaginația copiilor și îi va distra ore în șir. Cu părțile sale diverse și capacitatea de a le asambla în două moduri diferite, acest constructor face procesul de joc și mai distractiv și interesant.

Constructorul este realizat din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Este construit cu atenție la detalii și calitate pentru a asigura o joacă de lungă durată și distractivă.

În set sunt incluse broșuri cu instrucțiuni detaliate pentru a ajuta copiii să asamblate corect mașinile. În plus, setul include și autocolante adezive pe care copiii le pot folosi pentru a-și face creațiile și mai unice și mai complete.

Setul CONSTRUCȚIE AUTO 2 ÎN 1 218 PIECE este potrivit copiilor cu vârsta peste 6 ani care sunt interesați să asamblate și să creeze lucruri. Este ideal pentru dezvoltarea abilităților tehnice și a imaginației copiilor.

Acest constructor 2 în 1 este cadoul perfect pentru copiii cărora le place să construiască și să creeze. Îi va distra și le va dezvolta abilitățile tehnice și imaginația. Lăsați copiii să se bucure de distracție și să-și creeze propriile mașini unice cu acest constructor minunat!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16183

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05685
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Deveniți un adevărat samurai și porniți în luptă cu acest set grozav, care conține două discuri și o sabie katana. Armele sunt realizate din plastic ușor și seamănă cât mai mult cu obiectele originale pentru a face...
Referinta: 12573
10,17 Lei (Fara TVA)
12,10 Lei (incl. TVA)
Un avion de sortare distractiv cu ochiuri și snur de tragere, care îi va ajuta pe copii mici să recunoască diferite culori și forme și să stimuleze dezvoltarea imaginației, coordonării și încrederii în propriile...
Referinta: 14565
10,17 Lei (Fara TVA)
12,10 Lei (incl. TVA)
Micul tractor cu plug va fi un plus excelent pentru colecția dvs. de mașini agricole. Jucăria are un aspect realist și un mecanism inerțial, iar asta o face și mai plăcută și dorită! ·       Dimensiuni pachet în...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare