×

SUPERCAR CONSTRUCTOR 422 PIESE

O ofertă grozavă pentru toți pasionații mici și mari cărora le place să demonteze lucrurile în părțile lor componente și apoi să le pună din nou împreună! Setul de construcție LEGO este format din 422 de piese pentru a construi mașina sport realistă. Dacă aveți dificultăți, utilizați broșura de instrucțiuni inclusă în kit. Și când ați terminat, puneți-vă munca într-un loc proeminent - mașina este cu adevărat unică!

·       Numar de piese: 422

·       Dimensiuni pachet in cm: 35 x 6 x 25

·       Dimensiunile mașinii în cm: 25 x 11 x 6

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 6 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
54,59 Lei (incl. TVA)
45,87 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
16192
Add to wishlist
Descriere

Setul de construcție Supercar de 422 de piese este o propunere excelentă pentru toți entuziaștii tineri și bătrâni cărora le place să demonteze lucrurile în piesele lor componente și apoi să le monteze din nou! Acest kit de construcție este un cadou ideal pentru băieții care iubesc mașinile și se distrează punând împreună diferite modele.

Acest set de construcție este similar cu celebrele seturi Lego și este format din 422 de piese pe care un copil le poate folosi pentru a construi o mașină sport realistă. Cu ajutorul instrucțiunilor incluse în kit, copilul va putea să monteze cu ușurință mașina și să se bucure de procesul de a crea ceva unic.

Acest constructor este potrivit pentru copiii de peste 6 ani, care acum sunt suficient de mari pentru a se distra asamblând modele mai complexe. Dezvoltă abilitățile tehnice ale unui copil, ajutându-l să înțeleagă de ce este nevoie pentru a asambla o mașină și a o face să funcționeze.

Când copilul a terminat de asamblat mașina, o poate expune într-un loc vizibil pentru că este cu adevărat unică! Acesta este ceva cu care copilul poate fi mândru și poate arăta prietenilor și familiei.

Mașina de construcție este cadoul perfect pentru băieții cărora le place să construiască și să creeze lucruri. Îi va distra și le va dezvolta abilitățile tehnice, dându-le oportunitatea de a crea ceva unic și propriu.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16192

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 02941
32,36 Lei (Fara TVA)
38,51 Lei (incl. TVA)
Figură din plastic cu membre mobile și efect de lumină/sunet, creată după asemănarea personajului din blockbuster-ul de renume mondial. În plus, brațele pot fi mișcate la încheieturi și picioarele la genunchi....
Referinta: 16106
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Realizarea unei tapiserie cu diamante este o activitate distractivă potrivită pentru tineri și bătrâni. Și pe lângă faptul că este o modalitate minunată de a-ți decora casa, procesul în sine va contribui la buna ta...
Referinta: 02445
10,68 Lei (Fara TVA)
12,71 Lei (incl. TVA)
Set de bucătărie de gătit pentru copii, care va atrage orice mică gospodină. Vine în culori plăcute și conține elementele esențiale pentru bucătăria de păpuși - 2 tigăi, 4 ustensile de gătit, 3 tipuri de spatule,...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare