×

CONSTRUCTOR MAGNETIC 21 PIESE

Deveniți un constructor cu acest constructor distractiv care folosește proprietățile atractive ale magneților! Ai la dispozitie 15 piese magnetice, diferite ca forma si culoare, 2 baze si 4 roti. Aveți și un pliant cu idei și instrucțiuni dacă vă blocați. Cu diferitele elemente puteți crea diferite combinații - clădiri, vehicule, figuri 3D. Posibilitățile sunt nesfârșite, iar imaginația copiilor nu cunoaște limite!

·       Numar de piese: 21

·       Dimensiuni pachet în cm: 20 x 5 x 20

·       Material : plastic netoxic, magnet

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
33,34 Lei (incl. TVA)
28,02 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
16194
Add to wishlist(1)
Descriere

Constructorul magnetic este divertismentul perfect pentru copiii cărora le place să construiască și să creeze diferite forme și figuri. Acest set de constructii magnetic pentru copii ofera posibilitati nelimitate de creativitate si dezvolta imaginatia copiilor.

Constând din 15 piese magnetice de diferite forme și culori, 2 baze și 4 roți, acest constructor oferă o varietate de elemente pe care copiii le pot combina și asambla după cum doresc. Folosind proprietățile atractive ale magneților, copiii pot crea diferite combinații - de la clădiri și vehicule până la figuri 3D.

Pentru a ajuta copiii care se luptă sau au nevoie de inspirație, există și un pliant cu idei și instrucțiuni în pachet. Acest lucru este util în special atunci când copiii încep să folosească constructorul pentru prima dată și au nevoie de îndrumare. După ce au învățat principiile de bază ale asamblarii, ei își pot dezvolta și crea propriile proiecte unice.

Constructorul magnetic este realizat din plastic non-toxic și magneți. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani, ceea ce îl face ideal pentru preșcolari. Acest set de construcție nu numai că dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, dar îi ajută și pe copii să-și dezvolte abilitățile motorii fine și coordonarea.

Constructorul magnetic este proiectat ținând cont de copii și de nevoile acestora, oferind o experiență distractivă și educativă într-unul. Este un cadou ideal pentru băieții și fetele cărora le place să se distreze și să creeze lucruri cu mâinile lor.

Tot ce au nevoie copiii este imaginație și acest set de construcție magnetică pentru a crea lumea pe care și-o doresc. Cu constructorul magnetic din 21 de piese, aceștia pot deveni adevărați constructori și pot construi orice își pot imagina. Lăsați copiii să se cufunde în lumea creativității și a distracției cu acest constructor magnetic uimitor!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16194

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 06955
35,47 Lei (TVA inclus) 22,36 Lei (Fara TVA) 25%
26,61 Lei (incl. TVA) 35,47 Lei
-25%
Un cuptor electric cu baterii pentru copii, care arată exact ca unul real și un bonus - o oală și o tigaie. Deschideți ușa cuptorului și lumina din interior se va aprinde cu o lumină intermitentă. Și de îndată ce...
Referinta: 61079
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Un set de bucatarie pentru copii care va atrage orice mica gospodina. Vine în culori frumoase, vesele și conține elementele esențiale pentru orice bucătărie – o oală, o tigaie, 2 ustensile de gătit și bineînțeles o...
Referinta: 19136
15,27 Lei (Fara TVA)
18,17 Lei (incl. TVA)
Set cu rechin de cauciuc ce se găsesc într-un cufăr transparent cu cheie. Sunetele pe care le scoate vor face jocurile și mai interesante, iar divertismentul și mai incitant! Cutia conține 6 cufere pentru rechini....
Referinta: 19075
5,07 Lei (Fara TVA)
6,03 Lei (incl. TVA)
Minge usoara pentru copii, potrivita pentru orice jocuri in parc, pe plaja sau in apa. Vine cu un arc de plastic și carabinier pentru agățat, iar culorile neon strălucitoare captează atenția și aduc zâmbete autentice...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare