×

COLECȚIE ANIMALE DE LA FERMĂ 6 PIESE

Acest set este o completare excelentă pentru colecția dvs. de animale de companie și de fermă - un câine, un cocoș, două gâște, un cal și o vacă. Vei gasi si un gard cu care sa iti inchizi animalele pentru ca acestea sa nu scape.

·       Dimensiuni pachet in cm: 22 x 37

·       Material : cauciuc solid

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani anul _

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
16,66 Lei (incl. TVA)
14,00 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
19087
Add to wishlist
Descriere

Animale de companie 6 buc. cu gard într-un plic este un set grozav de adăugat la colecția ta de animale. Include un câine, un cocoș, două gâște, un cal și o vacă, perfecte pentru joacă și distracție. Aceste mini figurine de animale sunt perfecte pentru băieții și fetele cărora le place să-și creeze propriile povești și lumi.

Setul include, de asemenea, un gard pe care îl puteți folosi pentru a vă îngrădi animalele de companie și pentru a le împiedica să scape. Aceasta este o modalitate excelentă de a încuraja copiii să-și dezvolte imaginația și creativitatea creând diferite scene cu aceste animale.

Acest set este un cadou perfect pentru orice copil care iubește animalele și se joacă cu ele. Poate avea ore de distracție creând diferite povești cu ei. Ele pot fi folosite și pentru învățare, unde copiii pot afla mai multe despre diferitele tipuri de animale și despre caracteristicile acestora.

Aceste jucării sunt ideale pentru dezvoltarea imaginației și creativității copiilor. Copiii se pot juca singuri sau cu prietenii, făcând acest set de mini figurine de animale perfect pentru joaca de grup și pentru a împărtăși momente interesante.

Obțineți acest minunat set de Animale de companie și lăsați copilul să se distreze și să se dezvolte. Vor crea momente de neuitat și vor încuraja imaginația și creativitatea copiilor. Lăsați copilul să descopere magia animalelor și bucurați-vă de joacă cu aceste mini figuri adorabile de animale.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19087

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 09957
30,57 Lei (Fara TVA)
36,38 Lei (incl. TVA)
Un set minunat de joc care te va duce înapoi la epoca dinozaurilor. Conține 12 specii din aceste creaturi preistorice, realizate din materiale complet sigure și gata pentru jocuri distractive ore întregi. ·...
Referinta: 13141
43,32 Lei (Fara TVA)
51,55 Lei (incl. TVA)
O păpușă cu o rochie roz moale și o pălărie, care se sprijină dulce pe spate, punându-și mâna sub cap. Este realizat din plastic și cauciuc și vine complet cu o pernă și o sticlă de apă sau lapte. Scoateți banda din...
Referinta: 06978
5,33 Lei (Fara TVA)
6,34 Lei (incl. TVA)
O undiță mică pentru micii pescari, extrem de potrivită pentru jocuri distractive. Și nu doar când faci baie. „Captura” este formată din 4 animale din plastic pe care le poți agăța cu ușurință. Și pe lângă faptul că...
Referinta: 09114
19,69 Lei (TVA inclus) 12,41 Lei (Fara TVA) 25%
14,77 Lei (incl. TVA) 19,69 Lei
-25%
Tombal magnetic, care este controlat de o tijă magnetică. Adună celelalte specii și organizează dueluri între ele pe terenul de joc. Scopul este să vă păstrați tomballul în rotație cât mai mult timp posibil. ·...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare