×

ANIMELE 4 NR. ÎN-UN PLIC

Acest set este o completare excelentă pentru colecția dvs. de animale de companie și de fermă - pisoi, iepure, măgar, oaie. Sunt realizate din materiale sigure și oferă divertisment și învățare într-unul singur - vei învăța să le recunoști în timp ce te joci cu prietenii sau te distrezi pe cont propriu.

·       Dimensiuni pachet in cm: 20 x 23

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
12,10 Lei (incl. TVA)
10,17 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
19189
Add to wishlist(1)
Descriere

Acest set de patru animale de companie este completarea perfectă pentru colecția ta de jucării. Aceste jucării sunt realizate din materiale sigure și oferă nu doar distracție, ci și educație.

Acest set este o modalitate ideală de a-i învăța pe copii să recunoască diferite tipuri de animale de companie. În timp ce se joacă cu aceste figurine din plastic, se vor distra și își vor dezvolta abilitățile cognitive. Le poți folosi atât pentru a te juca cu prietenii, cât și pentru a te distra solo.

Materialul folosit pentru realizarea acestor jucării este plastic netoxic, ceea ce le face sigure pentru copiii de peste 3 ani.

Acest set de jucării pentru animale de companie este un cadou perfect pentru orice copil. Se va distra și va învăța să recunoască diferite tipuri de animale în timp ce se joacă cu aceste figurine minunate. Lăsați copiii să se distreze și să se dezvolte cu aceste animale de companie din plastic.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19189

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 01010
7,59 Lei (TVA inclus) 4,78 Lei (Fara TVA) 25%
5,69 Lei (incl. TVA) 7,59 Lei
-25%
Această sticlă distractivă cu imaginea supererouului tău preferat va deveni un accesoriu indispensabil pentru copilul tău acasă și în străinătate! Potrivit pentru apă, suc și alte băuturi. Există un capac practic și...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 86008
38,76 Lei (Fara TVA)
46,12 Lei (incl. TVA)
Un set de cuburi de constructie format din 110 piese mari, potrivit chiar și pentru constructorii începători! Blocurile sunt realizate din plastic rezistent, non-toxic, ceea ce le face inofensive și asigură siguranța...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare