×

ANIMELE 8 NR. ÎN-UN PLIC

Acest set de animale este un plus excelent pentru orice fermă. Sunt realizate din materiale sigure și oferă distracție și învățare într-unul singur - vei învăța să le recunoști în timp ce te joci cu prietenii sau te distrezi pe cont propriu.

·       Dimensiuni pachet in cm: 19 x 33

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani anul _

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
16,66 Lei (incl. TVA)
14,00 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
19176
Add to wishlist(1)
Descriere

Acest set pentru animale de companie este un plus excelent pentru orice fermă sau colecție de animale. Include un set de figurine de animale care sunt realizate din materiale sigure și oferă divertisment și învățare într-unul.

Setul conține opt mini figurine de animale care sunt perfecte pentru joacă și distracție. Sunt fabricate din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Dimensiunile pachetului sunt de 19 x 33 cm, ceea ce le face usor de depozitat si transportat.

Aceste animale din plastic sunt potrivite copiilor peste 3 ani, care se vor distra si vor invata sa recunoasca diferite tipuri de animale. Se pot juca cu prietenii sau se pot distra singuri creând diferite scene și povești cu aceste minifigurine.

Acest set de animale este perfect pentru dezvoltarea imaginației și creativității copiilor. Ei pot crea diferite situații și roluri jucându-se cu aceste figuri. Acesta este un mod minunat de a învăța despre diferite tipuri de animale și caracteristicile lor.

Acest set de animale este un cadou ideal pentru orice copil care iubește și este interesat de animale. Oferă nu numai divertisment, ci și valoare educațională, ajutându-i pe copii să-și dezvolte cunoștințele despre diferitele tipuri de animale și caracteristicile acestora.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19176

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 21022
22,44 Lei (Fara TVA)
26,70 Lei (incl. TVA)
Cățeluș husky de pluș cu ochi albaștri și cel mai drăguț botic pe care l-ai văzut vreodată! Pufoasă și drăguță, va cuceri orice inimă și te va face să te îndrăgostești de ea la prima vedere. ·       Dimensiune si in...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare