×

TRANSFORMER SUPER ROBOT ÎN BLISTER 4 TIPURI

Transformă un robot roșu într-un camion, un robot galben într-o mașină sport, un robot verde într-un avion și un robot violet într-un rezervor. Intră în bătălii epice - cu toate transformatoarele din serie, va fi și mai distractiv și interesant!

·      Culoare: galben, roșu, verde, violet    

·      Dimensiuni pachet în cm: 20 x 6 x 34

·      Material: plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
17,27 Lei (incl. TVA)
14,51 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Verde
  • Galben
  • Rosu
  • Violet
in stoc
Referinţă:
19170
Add to wishlist
Descriere

TRANSFORMER SUPER ROBOT ÎN BLISTER 4 TIPURI este jucăria perfectă pentru băieți care îi va încânta și îi va distra.

Roboții se pot transforma în diferite vehicule. Robotul roșu se poate transforma într-un camion, galbenul într-o mașină sport, verdele într-un avion și violetul într-un rezervor. Acest lucru le permite copiilor să se cufunde în bătălii și aventuri epice cu Transformers-urile lor preferate.

Culorile roboților sunt luminoase și saturate - galben, roșu, verde și violet. Sunt atrăgătoare și vor atrage atenția copiilor.

Jucăria este realizată din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Acest lucru este important, mai ales când vine vorba de copiii mici care încă încep să cunoască lumea jocurilor. Produsul este potrivit pentru copiii de peste 3 ani, ceea ce îl face ideal pentru băieții cărora le place să se distreze cu roboți și transformatoare.

Cu aceste jucării transformatoare, copiii se pot scufunda în lumea roboților și își pot crea propriile povești și aventuri. Se pot juca singuri sau cu prietenii, fiind perfecti pentru joaca in aer liber sau in interior.

TRANSFORMER SUPER ROBOT 4 KINDS este cadoul perfect pentru băieții care iubesc roboții și transformatoarele. Această jucărie îi va distra și va oferi ore nesfârșite de distracție și emoție. Nu rata ocazia de a-i oferi băiatului tău această jucărie uimitoare!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19170

Fisa tehnica

Livrat
noiembrie 2023
Tema / Eroul
Transformatoare
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05716
14,51 Lei (Fara TVA)
17,27 Lei (incl. TVA)
O pușcă lunetă mare cu o vizor optic pe care nu o poți rata! Are o dimensiune cu adevărat impresionantă, iar când adaugi sunetele de pocnire pe care le scoate atunci când apeși pe trăgaci - nu există nicio cale să nu...
Referinta: 16174
30,57 Lei (Fara TVA)
36,38 Lei (incl. TVA)
Baterie pentru copii cu baterie cu aspect realist, ideala pentru jocuri acasa, la gradinita sau chiar in curte. Capul său poate fi dezasamblat și mutat în sus și în jos, ceea ce adaugă și mai mult realism jocurilor....
Referinta: 09940
6,86 Lei (Fara TVA)
8,16 Lei (incl. TVA)
Acest minunat ceas de mână cu curea roz, vine special pentru micii fani ai purcelușului din film. Ceasul funcționează cu baterii și arată data și ora. Pentru a opri ceasul, glisați-l în sus. Deschiderea este atât de...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare