×

PĂPUȘĂ REGATUL DE GHEAȚĂ 45 CM

Frumoasa păpușă arată exact ca prințesa din film - are părul ei lung și blond și este îmbrăcată în rochia tipică minunată. Scoateți panglica din compartimentul bateriei pentru a activa mașina pe spate și prințesa va cânta o melodie celebră. Un cadou uimitor care va cuceri inima fiecărei fetițe și va aduce nenumărate emoții pozitive!

·       Dimensiuni pachet în cm: 14,5 x 7 x 45

·       Alimentare: 3 x baterii AG13 de 1,5 V (incluse)

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
30,31 Lei (incl. TVA)
25,47 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
03866
Add to wishlist
Descriere

Păpușa „Regatul de gheață” este jucăria perfectă pentru fetele care iubesc lumea magică a basmelor și a prințeselor. Aceasta frumoasa papusa seamana inconfundabil cu printesa din celebrul film si va incanta orice fetita cu eleganta si farmecul ei.

Păpușa este un cadou uimitor care va cuceri inima oricărei fetițe. Nu numai că va oferi nenumărate ore de distracție și joacă, dar va aduce și o mulțime de emoții pozitive și emoție. Este modalitatea perfectă de a cultiva imaginația și creativitatea copiilor, oferindu-le în același timp oportunitatea de a se bucura de joacă.

Frumoasa păpușă este realizată din plastic non-toxic, care este sigur pentru copii. Acest lucru este important deoarece copiii pun adesea jucării în gură. Cu această păpușă, părinții pot fi siguri că este sigur de utilizat și nu va reprezenta un risc pentru sănătatea copiilor.

Papusa Regatul de Gheata este potrivita copiilor peste 3 ani. Aceasta este vârsta ideală când copiii devin interesați de a se juca cu păpuși și se cufundă în lumea imaginației și a jocului de rol. Această păpușă va fi însoțitorul perfect pentru orice fetiță în această fază interesantă și importantă a dezvoltării ei.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
03866

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Regatul înghețat
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 02737
4,52 Lei (TVA inclus) 2,85 Lei (Fara TVA) 25%
3,39 Lei (incl. TVA) 4,52 Lei
-25%
Animale mici drăguțe într-un ou. Ajutați animalul să clocească pentru a afla exact cine se ascunde în ou! Colectează toate figurinele și fă o colecție! Disponibil la bucată sau la cutie (9 buc.). Prețul este pentru o...
Referinta: 01046
14,00 Lei (Fara TVA)
16,66 Lei (incl. TVA)
Șoriceii preferați ai tuturor vin sub forma unei jucării de plus - un cadou ideal pentru copiii și mici, mari și chiar pentru adulți! Jucăria este confecționată dintr-un material foarte moale, ceea ce îl face plăcut...
Referinta: 13059
28,19 Lei (TVA inclus) 17,77 Lei (Fara TVA) 25%
21,14 Lei (incl. TVA) 28,19 Lei
-25%
O păpușă blondă cu ochi care clipesc, îmbrăcată într-o rochie frumoasă cu bretele și o panglică pe piept și purtând pantofi roz. Este realizat din plastic gros, puternic, iar membrele sunt detașabile la încheieturi,...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare