×

Pescuitul MUZICAL CU APA SI 6 RATE

O platformă de pescuit electrică muzicală pentru copii pe care micii ticăloși o vor aprecia. Are tot ce ai nevoie pentru a atrage atenția copilului și a-l păstra - culori strălucitoare, muzică, lumini, apă. Și știm cu toții cât de mult le place copiilor jocurile „umede”. Deci, hai să ne pregătim de cursă! Umpleți platforma cu cantitatea necesară de apă, turnând-o prin palmă, glisați butonul de cauciuc în poziția de lucru pentru a întoarce apa și eliberați rățucile. Acum apucă undițele și hai să vedem cine le poate prinde primul rățușa!

Conținut setului: cadă, 2 undițe, 6 rătuci, palmier, tobogan, 2 garduri, oală, strecurătoare, autocolante.

·       Dimensiuni pachet in cm: 64 x 18 x 6

·       Alimentare: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
47,01 Lei (incl. TVA)
39,50 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
16179
Add to wishlist
Descriere

Pescuitul în apă muzical și 6 rațe este setul perfect de pescuit pentru copii care îi va ține pe cei mici distrați și ocupați. Această platformă electrică muzicală este creată cu culori strălucitoare, muzică, lumini și apă, care sunt garantate a fi distractive și incitante.

Știm cu toții cât de mult le plac micuților jocurile „umede” și acest joc de apă este ocazia perfectă pentru ei să se bucure de el. Împreună cu prietenii sau familia, copiii pot concura și se pot distra prinzându-și rațele.

Pentru a începe jocul, platforma trebuie umplută cu cantitatea necesară de apă. Acest lucru se face ușor, turnându-l prin palmă. Apoi glisați butonul de cauciuc în poziția de lucru pentru a întoarce apa și a elibera rățucile. Acum, copiii pot lua undițele și pot alerga pentru a vedea cine își poate prinde primul rățușa.

Setul pentru pescuitul copiilor include tot ce este necesar pentru joc - o cadă, 2 undițe, 6 rațe, un palmier, un tobogan, 2 garduri, un cănal, o strecurătoare și autocolante. Aceasta înseamnă că copiii au tot ce le trebuie pentru a se distra și a-și dezvolta abilitățile de pescuit.

Acest joc de pescuit în apă pentru copii este un cadou perfect pentru fetele și băieții care iubesc jocurile cu apă. Îi va distra și îi va distra mult timp și le va crea amintiri de neuitat. Nu rata ocazia de a-i face cadou copilului tau acest joc distractiv si captivant de pescuit cu lansete Go fishing.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16179

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 63003
8,90 Lei (Fara TVA)
10,59 Lei (incl. TVA)
Mini puzzle-uri 3 în 1 dedicate lui Barbie și aventurilor ei în Barbielandul colorat și perfect. Realizate din carton special cu un strat mat care nu reflecta lumina, piesele puzzle-ului se potrivesc perfect si se...
Referinta: 05742
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Un set de pompă de apă și saci de rezervor dedicat celebrei serii și celor mai mari fani ai săi! Umpleți rucsacul cu apă, conectați-l la pompă prin furtun și distrați-vă răcorindu-vă în zilele toride de vară! Culorile...
Referinta: 14574
17,06 Lei (Fara TVA)
20,30 Lei (incl. TVA)
O jucărie grozavă cu un design realist, care va ocupa locul de mândrie în colecția ta de echipamente agricole! Tractorul inerțial are o cabină spațioasă și roți masive pentru a depăși toate denivelările de pe pistă....
Referinta: 02941
32,36 Lei (Fara TVA)
38,51 Lei (incl. TVA)
Figură din plastic cu membre mobile și efect de lumină/sunet, creată după asemănarea personajului din blockbuster-ul de renume mondial. În plus, brațele pot fi mișcate la încheieturi și picioarele la genunchi....

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare