×

TRACTOR CU 40 CM

O jucărie grozavă cu un design realist, care va ocupa locul de mândrie în colecția ta de echipamente agricole! Tractorul inerțial are o cabină spațioasă și roți masive pentru a depăși toate denivelările de pe pistă. Cealaltă parte a trusei  – distribuitorul de îngrășăminte este mobil și îl puteți detașa pentru a vă juca doar cu tractorul. Este atât de distractiv!

·       Dimensiuni pachet în cm: 40 x 11 x 13

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
20,30 Lei (incl. TVA)
17,06 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14574
Add to wishlist
Descriere

Tractorul este jucăria perfectă pentru orice băiat care iubește mașinile agricole. Este realizat cu un design realist excelent, care o va face o jucărie preferată din colecția oricărui copil.

Acest tractor inerțial este echipat cu o cabină spațioasă și roți masive care îi permit să depășească orice denivelări de pe pistă. Chiar și cele mai dificile terenuri nu reprezintă o problemă pentru acest tractor puternic. Copilul se va distra și își va dezvolta imaginația creând diferite scenarii și aventuri cu tractorul.

Setul include si o motosapa detasabila care poate fi detasata de tractor. Acest lucru îi permite copilului să se joace doar cu tractorul sau să folosească distribuitorul de îngrășăminte pentru diferite jocuri și scenarii. Astfel copilul se poate distra și își poate dezvolta abilitățile motorii și coordonarea.

Tractorul este fabricat din plastic non-toxic de înaltă calitate, care este sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani, care deja se pot distra si se pot juca cu jucarii mai complexe. Acest tractor este cadoul perfect pentru orice băiat care iubește mașinile și utilajele agricole.

Acest tractor motocultor este jucăria perfectă pentru orice băiat care iubește mașinile agricole. Oferă posibilități nelimitate de distracție și dezvoltare. Cu acest tractor, copilul poate deveni un adevărat fermier și își poate crea propriile povești și aventuri. Nu ezita să-l cumperi cadou pentru băiatul tău și încântă-l cu o jucărie uimitoare care îi va aduce multă bucurie și distracție.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14574

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 14467
6,35 Lei (Fara TVA)
7,56 Lei (incl. TVA)
O mașină mică din metal cu un aspect retro atrăgător, potrivită pentru jocuri distractive pentru copii sau pentru tații colecționari. Pachetul contine in total 24 de mașini cu tracțiune spate - 4 modele distribuite...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare