×

SET DE UNGHII ARTIFICIALE, MĂRGELE ȘI TATUAJE

Un set pentru fetițe care te va face sa stralucesti de bucurie! Veti gasi unghii artificiale cu poze frumoase - 24 buc, pila lucioasa, separator de unghii de la picioare, margele si elastice pentru bratari si frumoase tatuaje. Poti lipi unghiile cu autocolantele transparente incluse in set. Tatuajele se aplica cu un burete umed, iar cand te saturi de ele indeparteaza-le cu ulei pentru bebelusi. O distracție grozavă pe care orice domnișoară o va aprecia!

·       Dimensiuni pachet în cm: 17,5 x 3,5 x 27,5

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
18,18 Lei (incl. TVA)
15,28 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
13182
Add to wishlist
Descriere

Setul cu unghii artificiale, mărgele și tatuaje este jucăria perfectă care va face orice fată să strălucească de bucurie! În el veți găsi 24 de bucăți de unghii artificiale cu imagini frumoase care vă vor permite să creați manichiuri uimitoare. De asemenea, setul include o pilă strălucitoare care te va ajuta să-ți modelezi unghiile și să le faci și mai frumoase.

Pentru a realiza o manichiură perfectă, setul include și un separator de unghii care te va ajuta să aplici oja uniform și fără dificultate. Dar asta nu este tot! În set vei găsi și mărgele și brățări, pe care le poți folosi pentru a crea accesorii unice și elegante pentru mâinile tale.

Dar nu doar unghiile și accesoriile sunt incluse în kit. Acesta conține, de asemenea, tatuaje frumoase care vă vor permite să vă exprimați personalitatea și să vă creați un stil unic. Tatuajele sunt ușor de aplicat cu un burete umed și ușor de îndepărtat cu ulei pentru copii atunci când te plictisești de ele.

Setul este fabricat din plastic non-toxic și este potrivit pentru copiii cu vârsta peste 3 ani. Dimensiunile pachetului sunt de 17,5 x 3,5 x 27,5 cm, ceea ce îl face comod de depozitat și transportat.

Acest set de joacă pentru fete este fabricat în China și este un cadou ideal pentru orice copil. Cu el, fiecare domnișoară se va putea distra și își va putea exprima creativitatea creând manichiuri uimitoare. Nu ratați ocazia de a vă distra și de a străluci de bucurie cu acest set minunat!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13182

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 62028
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
O piramidă educațională pentru bebeluși care va stimula imaginația și creativitatea micilor făcători de răutăciuni. Este alcătuit dintr-o bază, 5 inele cu model pentru înșirare și o rață/clovn amuzant cu o pălărie...
Referinta: 21566
22,16 Lei (Fara TVA)
26,37 Lei (incl. TVA)
Stegozaur maro de pluș care îi va încânta pe tinerii paleontologi. Nu este deloc înfricoșător, așa cum au fost adevărații lui frați, dimpotrivă - este drăguț și plăcut pentru o îmbrățișare. Un dinozaur grozav care va...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare