×

SET MAȘINI METALICE CU MÂNER 4 BUC.

Un set de colecție de 4 cărucioare cu aspect atractiv - diferite modele și culori, din metal și plastic rezistent. Setul vine cutie , care este dezasamblată în 4 cutii separate cu uși transparente. Și mai ales pentru tăticii-colecționari – cutiile sunt concepute pentru agățarea pe un perete sau pe altă suprafață. Așa că fiecare oaspete se va putea bucura de colecția ta grozavă!

Seturile sunt disponibile individual sau într-o cutie de 12. Pretul este pentru 1 buc.

·       Dimensiuni de 1 set in cm: 9 x 4 x 18,5

·       Dimensiunile intregii cutii in cm: 28 x 17 x 19

·       Material: metal, plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
25,76 Lei (incl. TVA)
21,65 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
14384
Add to wishlist
Descriere

Setul cărucioare metalice 4 buc. cu maner este cadoul perfect pentru orice colectionar sau doar pentru un copil caruia ii place sa se distreze cu masinile mici. Aceste cărucioare sunt perfecte pentru a-ți construi propria colecție sau pentru a te juca cu prietenii.

Acest set de colecție include 4 cărucioare metalice cu aspect atractiv, fiecare model este diferit și vine într-o culoare diferită. Sunt fabricate din metal puternic și plastic special non-toxic, ceea ce le face extrem de rezistente și durabile. Sunt create cu atentie la detalii si sunt o adevarata bucurie pentru orice mic colectionar.

Setul vine intr-o cutie care se dezasambla in 4 cutii separate cu usi transparente. Acest lucru le permite copiilor să vadă și să aleagă cărucioarele pe care doresc să le folosească pentru joacă. În plus, cutiile sunt adaptate pentru a fi agățate pe un perete sau pe altă suprafață, făcându-le ideale pentru expunerea colecției. Astfel, fiecare oaspete se va putea bucura de marea colecție de cărucioare metalice.

Aceste carucioare mici metalice sunt potrivite pentru copiii peste 3 ani. Sunt proiectate pentru siguranța copiilor și sunt complet sigure pentru a se juca. Materialele folosite pentru producerea lor sunt de înaltă calitate și îndeplinesc toate standardele de siguranță.

Nu rata ocazia de a-i face cadou copilului tau sau pe cineva caruia ii place sa colecteze acest minunat set de carucioare metalice. Sunt distractive, durabile și garantate că vor fi o modalitate bună de a te distra și de divertisment.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14384

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Hot Wheels
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16145
10,17 Lei (Fara TVA)
12,10 Lei (incl. TVA)
Un puzzle vesel de 120 de piese dedicat micilor fani ai filmului. Aranjarea acestuia este o adevărată distracție și dezvoltă gândirea logică, abilitățile vizuale, percepția culorilor și o grămadă de alte calități...
Referinta: 09115
36,35 Lei (TVA inclus) 22,91 Lei (Fara TVA) 25%
27,26 Lei (incl. TVA) 36,35 Lei
-25%
Un set de două tombale care sunt controlate de o tijă magnetică. Distreaza-te cu prietenii si hai sa vedem al cui varf se poate invarti mai mult! ·      Dimensiuni pachet în cm: 22 x 19 x 7 ·      Alimentare: 8...
Referinta: 12463
9,41 Lei (Fara TVA)
11,20 Lei (incl. TVA)
Această mașinuță-gărgăriță este jucăria preferată a celor mici și este dotată cu un mecanism simplu - un băț de împingere și o gărgăriță pe roți. Când se mișcă, gărgărița dă din aripi, „zboară” și scoate sunete,...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 13116
40,77 Lei (Fara TVA)
48,52 Lei (incl. TVA)
Plastic un copil cu cap de cauciuc și brațe și picioare mobile , care vorbește, plânge și râde de îndată ce activezi aparatul pe spate. Vine complet cu bavetă, biberon și încă un bebeluș care are aceleași funcții ca...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare