×

CAMION CU REMORCA CARE CONDUCE 2 ANIMALE

Un camion verde cu un aspect atractiv și o remorcă care transportă un leu și un tigru. Vehiculul are un mecanism de inerție, care va face jocul și mai distractiv și interesant!

·       Dimensiuni pachet în cm: 49 x 10 x 14

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
24,24 Lei (incl. TVA)
20,37 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
14490
Add to wishlist(1)
Descriere

Camionul cu remorcă și 2 animale este jucăria perfectă pentru micii iubitori de animale și vehicule. Acest camion verde cu un aspect atrăgător este special conceput pentru a transporta două dintre cele mai îndrăgite animale sălbatice - un leu și un tigru.

Acest camion pentru copii cu remorcă este echipat cu un mecanism de inerție care permite camionului să înainteze odată ce a fost condus. Acest lucru face ca jocul să fie și mai distractiv și mai interesant pentru copii. Pur și simplu conduceți camionul și priviți cum se mișcă prin propria putere.

Dimensiunile pachetului sunt de 49 x 10 x 14 inci, ceea ce îl face ideal pentru copiii de peste 3 ani. Este fabricat din plastic netoxic, care este sigur pentru joacă și nu prezintă niciun risc pentru sănătatea copiilor.

Această jucărie este fabricată în China, asigurând o calitate și o durabilitate ridicată. Camionul este un cadou ideal pentru băieții care iubesc animalele și joaca cu vehicule. Nu numai că îi va distra pe copii, dar le va dezvolta și abilitățile motorii și imaginația.

Această jucărie oferă posibilități nesfârșite de joacă și divertisment. Copiii se pot bucura de jocuri de rol asumându-și rolul de șoferi de camion și transportând animale în diferite locații. Ei își pot crea propriile povești și aventuri care le vor dezvolta abilitățile creative.

Jucăria este perfectă pentru băieții care iubesc animalele și vehiculele. Oferă distracție, divertisment și joc de dezvoltare care îi va energiza și entuziasma pe copii. Nu ezitați să o achiziționați pentru copilul dumneavoastră și încântați-l cu momente de neuitat de joacă și distracție.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14490

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05701
2,93 Lei (Fara TVA)
3,49 Lei (incl. TVA)
Jocul cu pistoalele cu apă este distractiv, dar și răcoritor în zilele toride de vară. Doar umpleți rezervorul armei cu apă și porniți în bătălii fascinante de vară! Alegerea culorilor este aleatorie și în funcție de...
Referinta: 06945
47,01 Lei (TVA inclus) 29,63 Lei (Fara TVA) 25%
35,25 Lei (incl. TVA) 47,01 Lei
-25%
Un joc distractiv care va stimula imaginația și creativitatea micilor obraznici. Sarcina este ușoară - construiți o casă cu materialele disponibile. Veți găsi diverse elemente de construcție pe care trebuie să le...
Referinta: 06660
6,35 Lei (Fara TVA)
7,56 Lei (incl. TVA)
Un puzzle distractiv pentru copii care constă dintr-un total de 120 de piese - o bază perforată pentru stratificare și pensete din plastic în mai multe culori. Variațiile pentru aranjarea acelor sunt cu adevărat...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare