×

VOLAN MUZICA ÎN PLIC

Volan pentru copii in culori vii, potrivit pentru fete si baieti. Are 8 butoane funcționale cu sunete și melodii diferite și trebuie doar să introduci bateriile pentru a te simți ca un adevărat șofer de mașină!

·      Culoare: galben, rosu

·      Dimensiuni in cm: 18 x 2 x 18

·      Alimentare : 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·      Material: plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
9,67 Lei (incl. TVA)
8,13 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Galben
  • Rosu
in stoc
Referinţă:
12541
Add to wishlist
Descriere

Volanul muzical este jucăria perfectă pentru micii pasionați de mașini. Este proiectat cu culori luminoase și este potrivit atât pentru fete, cât și pentru băieți. Acest volan alimentat de baterii pentru copii este o modalitate perfectă pentru copii de a se distra și de a se simți ca niște șoferi de mașini adevărați.

Volanul are opt butoane funcționale care oferă sunete și melodii diferite. Aceste sunete și melodii distractive vor umple jocul copiilor de emoție și bucurie.

Acest volan de mașină alimentat cu baterii este fabricat din plastic non-toxic, care este sigur pentru copii. Este ușor și ușor de prins, făcându-l perfect pentru mâinile copiilor mici.

Volanul muzical este perfect pentru a juca acasă sau în aer liber. Poate fi folosit in masina, in pepiniera sau chiar in gradina. Copiii se pot distra cu volanul și își pot imagina că își conduc propria mașină.

Acest volan de jucărie este cadoul perfect pentru orice copil care iubește mașinile. Îi va distra și îi va ajuta să-și dezvolte imaginația și abilitățile motorii.

Volanul muzical este conceput cu gândul la copii și își propune să le ofere distracție și distracție. Acest volan de mașină pentru copii este modalitatea perfectă pentru ca copiii să se distreze și să se simtă ca niște șoferi de mașini adevărați.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12541

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 21022
22,44 Lei (Fara TVA)
26,70 Lei (incl. TVA)
Cățeluș husky de pluș cu ochi albaștri și cel mai drăguț botic pe care l-ai văzut vreodată! Pufoasă și drăguță, va cuceri orice inimă și te va face să te îndrăgostești de ea la prima vedere. ·       Dimensiune si in...
Referinta: 16101
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Realizarea unei tapiserie cu diamante este o activitate distractivă potrivită pentru tineri și bătrâni. Și pe lângă faptul că este o modalitate minunată de a-ți decora casa, procesul în sine va contribui la buna ta...
Referinta: 12362
10,17 Lei (Fara TVA)
12,10 Lei (incl. TVA)
Un mini flaut din lemn în culori vesele care cu siguranță va atrage atenția oricărui copil cu afinitate pentru muzică. Robust, ușor și confortabil pentru mâinile mici, flautul colorat va aduce ore în șir de distracție...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare