×

PĂPUȘĂ PROFESOR CU COPIL ȘI SCATĂ

Frumoasa păpușă profesor este un cadou grozav pentru orice fetiță. Are parul lung pe care il poti coafa, brate si picioare casnice (coate, incheieturi, genunchi) si este imbracata intr-o tinuta comoda potrivita pentru sala de clasa. Și micuța păpușă într-o rochie colorată este gata de lecție. Setul include o masă cu un scaun și o tablă pe un suport. Acest lucru va întări senzația realistă și va face jocurile și mai distractive!

Alegerea variantelor este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·       Dimensiuni pachet în cm: 22 x 6 x 32

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
33,34 Lei (incl. TVA)
28,02 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
03807
Add to wishlist
Descriere

O păpușă profesor cu un copil și o tablă de scris este jucăria perfectă pentru orice fetiță. Această păpușă frumoasă este creată cu mare atenție la detalii și oferă o senzație realistă atunci când se joacă. Este îmbrăcată într-o ținută confortabilă potrivită pentru sala de clasă, ceea ce o face și mai realistă și mai distractiv de jucat.

Păpușa profesor are părul lung care poate fi coafat în diferite moduri. Acest lucru le permite fetițelor să-și dezvolte imaginația și abilitățile creative creând diferite coafuri pentru păpușă. Părul lung este realizat din material de înaltă calitate, care este ușor de pieptănat și întreținut.

Păpușa profesoară are brațe și picioare frânte (coate, încheieturi, genunchi), ceea ce îi permite copilului să o plaseze în diferite ipostaze și să o direcționeze în timpul jocului. Aceasta contribuie la dezvoltarea abilităților motorii și a coordonării copilului, oferindu-i posibilitatea de a crea diferite scene și situații.

Setul de păpuși profesor include și o păpușă mică într-o rochie colorată care este gata pentru lecție. Acest lucru îi oferă copilului posibilitatea de a crea diferite scene și jocuri de rol devenind elevul profesorului de păpuși. Acest lucru dezvoltă abilitățile sociale ale copilului și îl învață să se pună în rolul celorlalți.

Setul include, de asemenea, o masă cu un scaun și o tablă pe un suport. Acest lucru îi permite copilului să creeze scene realiste în clasă și jocuri de rol devenind profesor sau elev.

Această păpușă profesor cu copil și tablă de scris este cadoul perfect pentru orice fetiță. Oferă multe oportunități de joacă și dezvoltare copilului, permițându-i să creeze diferite scene și jocuri de rol. Este modalitatea perfectă pentru un copil de a-și dezvolta abilitățile sociale, motorii și creative.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
03807

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 19070
22,92 Lei (Fara TVA)
27,27 Lei (incl. TVA)
Mingi vesele de fotbal cu diferite animale. Atrăgătoare și colorate, cu siguranță vor fi pe placul fiecărui copil, iar jocul cu acestea va fi mai mult decât distractiv! Disponibilă în stare umflată sau dezumflată....
Referinta: 61041
8,90 Lei (Fara TVA)
10,59 Lei (incl. TVA)
O piramidă educațională pentru bebeluși care va stimula imaginația și creativitatea micilor făcători de răutăciuni. Este format din 5 inele de diferite culori, forme și texturi și o bază. Și pe măsură ce micuțul tău...
Referinta: 12505
11,45 Lei (Fara TVA)
13,63 Lei (incl. TVA)
O piramidă colorată pentru bebeluși care constă din 9 inele de diferite dimensiuni și un iepuraș zâmbitor deasupra. Pe langa faptul ca jucaria este extrem de distractiva, este si utila – stimuleaza dezvoltarea...
Referinta: 06955
35,47 Lei (TVA inclus) 22,36 Lei (Fara TVA) 25%
26,61 Lei (incl. TVA) 35,47 Lei
-25%
Un cuptor electric cu baterii pentru copii, care arată exact ca unul real și un bonus - o oală și o tigaie. Deschideți ușa cuptorului și lumina din interior se va aprinde cu o lumină intermitentă. Și de îndată ce...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare