×

VEHICULE DEMONTABILE CU 6 ROȚI - 4 TIPURI

Vehicul de teren pentru copii CITY RESCUE , potrivit pentru aventuri extreme! Este realizat din plastic, cu un design unic și o suspensie puternică care oferă protecție împotriva coliziunii. Cele șase roți vor trece cu ușurință peste orice fel de teren - pietriș, iarbă, nisip, datorită stratului său de cauciuc anti-alunecare cu tracțiune ridicată. Suspensiile speciale  sunt concepute pentru a elimina vibrațiile oferind o ușurință maximă de mișcare. Un alt plus este funcția de tragere înapoi – țineți mașina, trageți înapoi, eliberați. Și asta nu este tot! În kit este inclusă o șurubelniță cu care puteți dezasambla mașina și o puteți reasambla. Distracție pe cinste, nu? Alegeți o mașină sau faceți o colecție cu toate cele 4 modele - astfel încât jocurile vor fi mai mult decât distractive!

·       Culoare: verde, albastru, galben, rosu

·       Dimensiuni pachet în cm: 19,5 x 11,5 x 17,5

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
22,73 Lei (incl. TVA)
19,10 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Albastru
  • Verde
  • Galben
  • Rosu
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
14494
Add to wishlist
Descriere

Mașinuțele dezasamblate cu 6 anvelope de 4 tipuri sunt jucăria perfectă pentru micii iubitori de aventuri extreme. Această mașină off-road pentru copii City Rescue este fabricată din plastic rezistent, cu un design unic și o suspensie robustă care asigură protecție în caz de accident.

Cu cele șase roți, această mașină va străbate cu ușurință orice tip de traseu - pietriș, iarbă, nisip, datorită acoperirii din cauciuc, antiderapantă, cu aderență puternică. Acest lucru înseamnă că copiii se pot distra și se pot juca cu această mașină off-road oriunde doresc.

Arcurile speciale ale mașinii sunt concepute pentru a elimina vibrațiile, asigurând o călătorie perfect ușoară. Acest lucru face ca joaca cu mașina off-road să fie și mai distractivă și mai realistă.

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale acestei jucării este mecanismul de tragere înapoi. Pur și simplu împingeți mașina, trageți înapoi și dați-i drumul. Aceasta va înainta rapid, creând un efect realist de mișcare. Acest lucru este perfect pentru a crea diferite scene și aventuri.

O altă caracteristică grozavă a acestei jucării este capacitatea de a fi dezasamblată și reasamblată. O șurubelniță este inclusă în set, permițând copiilor să demonteze și să monteze mașina la loc. Acesta este un mod distractiv de a dezvolta abilitățile motorii și de asamblare ale copiilor.

Mașinuțele dezasamblate cu 6 anvelope sunt disponibile în patru culori diferite - verde, albastru, galben și roșu. Acest lucru le permite copiilor să își aleagă culoarea preferată sau să facă o colecție din toate cele patru. Acest lucru va face ca jocurile să fie și mai variate și mai distractive.

Această jucărie este potrivită pentru copii cu vârsta peste 3 ani și este fabricată în China. Este fabricată din plastic netoxic, ceea ce o face sigură pentru copii, pentru a se juca și a se distra.

Mașinuțele detașabile cu 6 anvelope și 4 anvelope sunt cadoul perfect pentru micii iubitori de mașini și aventurieri extremiști. Aceștia se vor distra și se vor juca ore întregi cu această mașină off-road City Rescue. Este jucăria perfectă pentru băieții cărora le place să se distreze și să creeze diferite scene și aventuri.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14494

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12381
38,22 Lei (Fara TVA)
45,48 Lei (incl. TVA)
Un rucsac destul de roz cu file care va deveni accesoriul tău preferat. Iar în interior vei găsi articole care vor face setul și mai iubit - o perie de păr, o oglindă, ochelari, unghii artificiale și alte lucruri de...
Referinta: 01066
11,96 Lei (Fara TVA)
14,23 Lei (incl. TVA)
Zornăitoare moale de pluș în formă de arici, ușor de ținut de mâinile celor mici. Este confectionata din material placut la atingere in culori blande pentru bebelusi care cu siguranta vor atrage atentia micutului tau....
Referinta: 12388
61,17 Lei (Fara TVA)
72,79 Lei (incl. TVA)
Un iepuraș de pluș zâmbitor cu un corp din plastic de care micuțul tău se va îndrăgosti la prima vedere! Va deveni cel mai bun prieten al lui pentru îmbrățișări și joacă, iar în fiecare noapte îl va însoți în lumea...
Referinta: 14377
42,05 Lei (Fara TVA)
50,04 Lei (incl. TVA)
Un cărucior de înghețată distractiv, care se mișcă și se învârte împreună cu umbrela în centru. Și când aceasta este însoțită de lumini strălucitoare și o melodie jucăușă - distracția este mai mult decât garantată!...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare