×

CÂINE ROZ DE PLUȘ CU TELECOMANDĂ

Un cățeluș drăguț de pluș cu o panglică și telecomandă care va face orice copil să zâmbească! Când apăsați butonul din stânga de pe telecomandă, cățelul merge înapoi în timp ce latră și dă din coadă. Apăsați butonul din dreapta și va merge înainte. O jucărie grozavă de care te vei îndrăgosti la prima vedere!

·       Dimensiuni pachet în cm: 2 3 x 1 1 x 2 4

·       Material : plastic netoxic, poliester

·       Alimentare pentru câine: 4 x 1,5 VA A baterii (nu sunt incluse)

·       Alimentare la distanță: 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
92,52 Lei (incl. TVA)
77,75 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
19117
Add to wishlist
Descriere

RIBBON WALKING WALKING RADIO CONTROL DOG PLUSH este un câine de pluș incredibil de drăguț și distractiv, care va face orice copil să zâmbească. Acest cățeluș interactiv este jucăria perfectă pentru iubitorii de câini mici cărora le place să se distreze și să se joace cu animalele.

Cu PLUSH DOG, copiii vor avea ocazia să se bucure de o experiență realistă alături de un cățeluș. Când apăsați butonul din stânga de pe telecomandă, cățelul va merge înapoi în timp ce latră și dă din coadă. Și când apăsați butonul din dreapta, va merge înainte. Acest lucru face jocul și mai distractiv și interactiv.

Ambalajul măsoară 23 x 11 x 24 cm, ceea ce este o dimensiune ideală pentru mâinile copiilor. Câinele este fabricat din plastic non-toxic și poliester, ceea ce îl face în siguranță pentru a se juca și a atinge.

Câinele este alimentat de 4 baterii AA de 1,5V, care nu sunt incluse în set. Telecomanda este alimentată de 2 baterii AA de 1,5 V, care nu sunt, de asemenea, incluse. Aceasta înseamnă că copiii se vor putea distra cu cățelușul pentru o lungă perioadă de timp, fără a fi nevoiți să-l încarce sau să schimbe des bateriile.

Acest câine plimbător cu telecomandă este potrivit pentru copiii de peste 3 ani. Această jucărie nu numai că va distra copiii, dar le va dezvolta și abilitățile motorii și coordonarea. Copiii vor învăța să controleze mișcarea cățelușului folosind telecomanda, ceea ce este o oportunitate excelentă de a-și dezvolta abilitățile.

RIBBON RIBBON WALKING PLUSH DOG este fabricat în China. Aceasta este o jucărie de calitate care va fi un plus excelent la colecția de jucării de plus pentru orice copil.

In concluzie, PLUSUUL CAINElui care se plimba cu panglica RADIO CONTROL este o jucarie grozava care va face orice copil sa se indragosteasca la prima vedere. Acest cățeluș drăguț de pluș cu panglică și telecomandă este completarea perfectă pentru colecția de jucării pentru copii. Nu numai că îi va distra pe copii, dar le va dezvolta și abilitățile și imaginația.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19117

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05650
42,45 Lei (TVA inclus) 26,75 Lei (Fara TVA) 25%
31,84 Lei (incl. TVA) 42,45 Lei
-25%
Pistol din plastic și 6 săgeți moi - un set grozav pentru joacă solo sau bătălii distractive cu prietenii. Distrează-te și fii calm - nu vei fi rănit, pentru că săgețile sunt din spumă și complet sigure. ·...
Referinta: 14458
48,42 Lei (Fara TVA)
57,62 Lei (incl. TVA)
Un avion alimentat de baterii cu un aspect elegant care va fascina orice micuț și va ocupa un loc special în colecția sa de jucării preferate! Are efect de sunet/lumină, funcție bump & go (schimbă direcția de...
Referinta: 05691
11,96 Lei (Fara TVA)
14,23 Lei (incl. TVA)
Un rechin distractiv pe care fiecare copil îl va iubi. Încarcă butoiul triplu în gura rechinului cu săgețile de spumă moale, țintește și trage! În set sunt incluse 5 săgeți. ·       Dimensiunile pachetului in cm:...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare