×

4 MAȘINI METALICE ÎN CUTIE 4 TIPURI

Un set de 4 mașini specializate cu elemente metalice și un mecanism de tragere pe spate pe care fiecare copil îl va aprecia. Colectați toate seturile din serie și faceți o colecție care va fi invidia tuturor!

·       Tipuri: 4 - selectați din butoanele radio

·       Dimensiuni pachet in cm: 26 x 4 x 17

·       Material: metal, plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
28,80 Lei (incl. TVA)
24,20 Lei (Fara TVA)
Tip
  • Aleatoriu / mix
  • Mașini de pompieri
  • Mașini de poliție
  • Masini de constructii
  • Mașini militare
in stoc
Referinţă:
14587
Add to wishlist
Descriere

Setul de 4 mașini metalice este soluția perfectă pentru băieții cărora le place să se distreze cu mașinile și să-și creeze propriile povești. Acest set de joacă oferă nu numai distracție, ci și o oportunitate de a dezvolta imaginația și creativitatea copiilor.

Setul include 4 mașini specializate cu elemente metalice și un mecanism de tragere înapoi, ceea ce le face și mai interesante de jucat. Acest mecanism permite copiilor să împingă mașina și să o elibereze în timp ce se mișcă înapoi și apoi se propulsează înainte cu viteze impresionante. Este provocarea perfectă pentru băieții care iubesc să concureze și să experimenteze o adrenalină.

Acest set de cărucioare metalice oferă nu numai distracție, ci și posibilitatea de a vă crea propria colecție. Fiecare mașină din set este unică și oferă un joc diferit.

Materialul folosit pentru realizarea mașinilor este metal și plastic netoxic, ceea ce le asigură rezistența și durabilitatea. Acest lucru este important mai ales când vine vorba de jucăriile pentru copii, care sunt adesea scăpate și lovite.

Aceste carucioare mici metalice sunt potrivite pentru copiii peste 3 ani. Este adaptat nevoilor lor și oferă un joc sigur și distractiv.

Acest produs oferă posibilitatea de a-ți crea propria colecție de mașini care pot crește în timp. Copiii pot colecta diferite tipuri de mașini și își pot crea propriile povești și aventuri. Este modalitatea perfectă pentru ei de a se distra și de a-și dezvolta imaginația și creativitatea.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14587

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 05669
25,47 Lei (Fara TVA)
30,31 Lei (incl. TVA)
Pistoale și avioanele sunt unele dintre cele mai populare jucării pentru băieți. Și suntem siguri că lansatorul nostru și avionul strălucitor din polistiren îți vor atrage foarte repede atenția și îți vor aduce ore...
Referinta: 16117
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Jucăriile din lemn se remarcă prin durabilitatea lor în timp - nu se zgârie, nu se sparg sau se îndoaie, culorile nu se estompează și rămân la fel de proaspete ca în prima zi. Ceasul nostru pinguin din lemn cu mâinile...
Referinta: 14575
17,06 Lei (Fara TVA)
20,30 Lei (incl. TVA)
Un tractor din plastic cu remorcă-container care va fi un plus excelent pentru colecția dvs. de mașini agricole. Remorca este mobilă și poate fi detașată, iar tractorul are un mecanism de inerție. Și dacă adaugi...
Referinta: 12388
61,17 Lei (Fara TVA)
72,79 Lei (incl. TVA)
Un iepuraș de pluș zâmbitor cu un corp din plastic de care micuțul tău se va îndrăgosti la prima vedere! Va deveni cel mai bun prieten al lui pentru îmbrățișări și joacă, iar în fiecare noapte îl va însoți în lumea...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare