×

TRACTOR CU CONTAINER 40 CM

Un tractor din plastic cu remorcă-container care va fi un plus excelent pentru colecția dvs. de mașini agricole. Remorca este mobilă și poate fi detașată, iar tractorul are un mecanism de inerție. Și dacă adaugi imaginația ta, jocul va deveni foarte repede o realitate magică!

·       Dimensiuni pachet în cm: 40 x 11 x 13

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
20,30 Lei (incl. TVA)
17,06 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14575
Add to wishlist
Descriere

TRACTORUL CU CONTAINER 40 CM este jucăria perfectă pentru micii fermieri și pasionații agriculturii. Acest tractor pentru copii este un cadou ideal pentru băieții cărora le place să se distreze cu jucăriile agricole și de construcție.

Acest tractor cu remorcă pentru containere din plastic este un plus minunat pentru orice colecție de mașini agricole. Remorca este mobilă și detașabilă, permițând copiilor să se distreze cu diferite combinații și scenarii de joacă. Tractorul este echipat cu un mecanism de inerție care permite copiilor să-l propulseze înainte, lăsându-se și bucurându-se de mișcarea sa rapidă.

Acest tractor-remorcă-container este fabricat din plastic non-toxic de înaltă calitate, care este sigur pentru copii și asigură o utilizare de lungă durată a jucăriei. Dimensiunile pachetului sunt de 40 x 11 x 13 cm, ceea ce il face usor de depozitat si transportat.

Acest tractor de jucărie este potrivit pentru copiii cu vârsta peste 3 ani, ceea ce îl face ideal pentru micii fermieri care sunt suficient de mari pentru a se bucura de jucării mai complexe. Dezvoltă abilitățile tehnice și imaginația, permițându-le să creeze diferite scenarii și povești cu tractorul și remorca.

CU TRACTOR CU CONTAINER 40 CM, copilul tau se va distra ore in sir creand diferite scenarii si jocuri. Această jucărie este cadoul perfect pentru băieții care iubesc tractoarele și construcțiile. Lăsați copilul să se bucure de magia jocului cu acest uimitor tractor de jucărie!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14575

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12397
27,26 Lei (Fara TVA)
32,44 Lei (incl. TVA)
Iti place sa gatesti? Și îți place seria de desene animate cu porci? Dacă răspunsul este da și știm că este, atunci acest set minunat de bucătărie este doar pentru tine! Contine: o plita incinsa, 2 ustensile de gatit,...
Referinta: 19127
3,54 Lei (Fara TVA)
4,21 Lei (incl. TVA)
Un clock-shooter cu 4 discuri, special pentru cei mai înfocați fani ai filmului! Puneți lansatorul pe mână folosind elasticul convenabil, încărcați discurile și apăsați pe trăgaci. Acum ești gata să pleci într-o...
Referinta: 16045
10,17 Lei (Fara TVA)
12,10 Lei (incl. TVA)
Plastic Domino, care constă din 42 de blocuri colorate împărțite în 6 culori. Aranjați blocurile astfel încât, cu o singură apăsare, să cadă în lanț. Și pe lângă faptul că este distractiv, jocul este și util pentru că...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare