×

PORCUȘOR DE PLUȘ CU FUSTĂ 25 CM - 3 CULORI

Un porcușor drăguț cu fustă, din pluș moale și plăcut la atingere. Moale și drăguț, va cuceri orice inimă și te va face să te îndrăgostești de el la prima vedere!

·       Culoare: alb, roz, albastru

·       Dimensiuni in cm: 25

·       Compozitie: 100% poliester

·       Se poate spala pana la 30°C

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
24,24 Lei (incl. TVA)
20,37 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Alb
  • Roz
  • Albastru
in stoc
Referinţă:
01063
Add to wishlist(1)
Descriere

Porcul umplut cu fusta de foca este jucaria perfecta pentru orice copil. Este realizat din pluș moale și plăcut la atingere, făcându-l perfect pentru îmbrățișare și dragoste. Drăguțul porcușor cu fustă este moale și drăguț și va cuceri orice inimă!

Acest porc de pluș este disponibil în trei culori diferite - alb, roz și albastru, ceea ce îl face potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete. Dimensiunea jucăriei este de 25 cm, ceea ce o face ideală pentru îmbrățișare și purtare peste tot cu tine.

Compoziția purcelului este 100% poliester, ceea ce îl face moale și plăcut la atingere. Este realizata cu atentie la detalii pentru a fi cat mai realista si atractiva pentru copii. Purcelul poate fi spălat până la 30°C, făcându-l ușor de întreținut și curățat.

Acest porc umplut este fabricat în China cu înaltă calitate și atenție la detalii. Este potrivit pentru copiii de toate vârstele și va fi un cadou excelent pentru orice ocazie. Copiii se vor bucura de ore nesfârșite de distracție și se vor juca cu acest porc moale și drăgălaș.

Nu ratați ocazia de a oferi copilului dumneavoastră acest adorabil porc de pluș cu fustă de focă. Va fi cel mai bun prieten al lui și îi va aduce plăcere și bucurie nesfârșite. Comanda-l acum si lasa-ti copilul sa se bucure de moliciunea si aspectul dragut al acestui minunat porc umplut!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
01063

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12495
33,12 Lei (Fara TVA)
39,41 Lei (incl. TVA)
O bufniță drăguță de pluș cu burtă de plastic de care micuțul tău se va îndrăgosti la prima vedere! Îl va însoți în fiecare noapte în lumea magică a viselor, liniștindu-l și ajutându-l să adoarmă dulce. Bufnița...
Referinta: 02486
11,20 Lei (TVA inclus) 7,06 Lei (Fara TVA) 25%
8,40 Lei (incl. TVA) 11,20 Lei
-25%
Acest set de trei animale din plastic este un element obligatoriu în orice castel al prințesei. Create pe baza filmul de animație, animalele de companie ale eroinelor se așteaptă să devină și prietenii tăi. ·...
Referinta: 21375
22,16 Lei (Fara TVA)
26,37 Lei (incl. TVA)
Zornăitoare de pluș roz, care nu va trece neobservată de niciun micuț. Calul are o panglică drăguță pe cap, dar are o altă funcție în afară de a face jucăria și mai interesantă - cu el puteți lega zornăitoarea de...
Referinta: 12381
38,22 Lei (Fara TVA)
45,48 Lei (incl. TVA)
Un rucsac destul de roz cu file care va deveni accesoriul tău preferat. Iar în interior vei găsi articole care vor face setul și mai iubit - o perie de păr, o oglindă, ochelari, unghii artificiale și alte lucruri de...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare