×

MITRALIERĂ NEAGRĂ

O mitralieră cu un mecanism care va atrage atenția fiecărui copil. Vine la set cu o insignă de poliție, cu o clemă, pentru a face din joc o aventură distractivă!

·       Dimensiunile pachetului in cm: 38 x 17

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
11,20 Lei (incl. TVA)
9,41 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
05688
Add to wishlist
Descriere

Dacă sunteți în căutarea jucăriei de poliție perfectă pentru a impresiona orice copil, MAȘINA DE CLIC BLACK CARDBOARD este alegerea perfectă! Acest aparat de clic va oferi copilului dumneavoastră ore de distracție și emoție.

Fabricat din plastic non-toxic de înaltă calitate, slotul este sigur de jucat și potrivit pentru copiii de peste 3 ani. Este proiectat cu atenție la detalii și oferă o experiență realistă de joc de poliție. Cu acest automat, copilul tău se va simți ca un adevărat polițist gata să protejeze orașul!

De asemenea, în set este inclusă o insignă de poliție cu o clemă de agățat. Acest plus îi permite copilului să se îmbarce cu și mai mult interes în aventura distractivă a poliției. Insigna poate fi atașată de hainele sau rucsacul copilului, iar acesta se va simți ca un adevărat gardian mândru al ordinii.

Acest set de poliție este perfect pentru băieții care iubesc jocurile cu poliția. Le va dezvolta imaginația, creativitatea și abilitățile de joc de rol. Cu această jucărie, copilul tău va învăța să fie responsabil, corect și curajos, în timp ce se distrează și se dezvoltă.

Nu ezita și comandă acum aceste jucării de poliție! Acesta este cadoul perfect pentru orice băiat căruia îi place să se îmbrace în polițist și să urmărească criminali.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05688

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 06651
39,42 Lei (TVA inclus) 24,84 Lei (Fara TVA) 25%
29,56 Lei (incl. TVA) 39,42 Lei
-25%
Rucsac albastru plin de distracție! Deschide-l pentru a pregăti locul unde vor lucra cei doi bărbați de plastilină. Poziționați mașinile și uneltele, lipiți autocolantele și ziua de lucru poate începe! Setul conține:...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare